Neler Yeni

Türk Telekom Direklerindeki Kutular

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
Türk Telekom Direklerindeki kutular hakkında detaylı bilgisi olan var mı port yok falan diyorlar port bu mu oluyor ve bu kutulardan kaç yere internet çekilebilir. Türk telekom beni böyle ıvır zıvır şeyleri öğrenmeye zorluyor kusura bakmayın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom Direklerindeki kutular hakkında detaylı bilgisi olan var mı port yok falan diyorlar port bu mu oluyor ve bu kutulardan kaç yere internet çekilebilir. Türk telekom beni böyle ıvır zıvır şeyleri öğrenmeye zorluyor kusura bakmayın :D

Ekler

• 7dda3d7b56205e12149c0cb68f308f5a.jpg
    7dda3d7b56205e12149c0cb68f308f5a.jpg
    157.7 KB · Hit: 38

Basrii

80+ Bronze
Bu kutudan evine hat çekilmesi lazım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kutudan evine hat çekilmesi lazım.
bazı direklerde var bazı direklerde yok adamlar geldi devre yok diye gittiler bunu mu kast ediyorlar acaba eğer buysa kaç para ulan bu taksana bir tane şikayet edicem en sonunda

Basrii

80+ Bronze
bazı direklerde var bazı direklerde yok adamlar geldi devre yok diye gittiler bunu mu kast ediyorlar acaba eğer buysa kaç para ulan bu taksana bir tane şikayet edicem en sonunda
Her direkte olmaz zaten. Burdan dağıtım yapılır. Ama kaç tane binaya kablo gidiyor burdan?

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her direkte olmaz zaten. Burdan dağıtım yapılır. Ama kaç tane binaya kablo gidiyor burdan?
sanırım her kutu bir ev için ama bazı direklerden birden çok eve gidiyor ve bazı direklerde de bu kutulardan 2 tane var

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bizim köyde var bundan doğru eve DSL kablo geliyor.

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
ya bizim evinde 20 metre sağında 15 metre çaprazında 30 metre arkasında ve daha fazla direk var adamlar gelip bir kablo çekmiyor çıkdırtacaklar beni turkcell superbox kullanıyordum 20 mbps 170 liraydı sınırsız taahütüm bitecek 600 lira olmuş birde 15 mbps çok acil internet bağlatmam lazım çare arıyorum :D

Top Bottom