teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. ama çok kanser ettiler baya bi kişi cimere şikayet ettik en son. ümidimiz yoktu şaşırdım.hayırlı olsun fiberdir. Bu ara çok görüyorum fiber haberlerini buraya da geldi umarım yıl sonuna kadar bütün ülkeye altyapı sağlarlar davar kadar para alıyorlte
çok darlamak lazım asla yapmazlar yoksaBenim önümde yıllardır var ama binamda yok.![]()
İstanbul Tuzla da oturuyorum burda da fiber çalışması başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Şu sıralar bi hızlandılar niyeysehayırlı olsun fiberdir. Bu ara çok görüyorum fiber haberlerini buraya da geldi umarım yıl sonuna kadar bütün ülkeye altyapı sağlarlar davar kadar para alıyorlar her ay
ben telekom kapısına gitmek üzerydim o ara geldi. Ama Allaha şükür benim hız 95lerde duruma göre bakacağımteşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. ama çok kanser ettiler baya bi kişi cimere şikayet ettik en son. ümidimiz yoktu şaşırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok darlamak lazım asla yapmazlar yoksa
kaç mbps alıyorsun şuan kralBende malatyadayim geçen sene bu zamanlar bizim burayada o turuncu kablodan döşediler fibere geçtim
kral senin yine iyi bizde hiç yoktuben telekom kapısına gitmek üzerydim o ara geldi. Ama Allaha şükür benim hız 95lerde duruma göre bakacağım
110 alıyorumkaç mbps alıyorsun şuan kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral senin yine iyi bizde hiç yoktu![]()