Türk telekom geldi evin önünü kazdı turuncu bi kablo döşedi alt yapı olabilirmi ?

Benim önümde yıllardır var ama binamda yok. :(

hayırlı olsun fiberdir. Bu ara çok görüyorum fiber haberlerini buraya da geldi umarım yıl sonuna kadar bütün ülkeye altyapı sağlarlar davar kadar para alıyorlte
teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. ama çok kanser ettiler baya bi kişi cimere şikayet ettik en son. ümidimiz yoktu şaşırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim önümde yıllardır var ama binamda yok. :(
çok darlamak lazım asla yapmazlar yoksa

hayırlı olsun fiberdir. Bu ara çok görüyorum fiber haberlerini buraya da geldi umarım yıl sonuna kadar bütün ülkeye altyapı sağlarlar davar kadar para alıyorlar her ay
İstanbul Tuzla da oturuyorum burda da fiber çalışması başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Şu sıralar bi hızlandılar niyeyse

Bende malatyadayim geçen sene bu zamanlar bizim burayada o turuncu kablodan döşediler fibere geçtim ben.

teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur. ama çok kanser ettiler baya bi kişi cimere şikayet ettik en son. ümidimiz yoktu şaşırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok darlamak lazım asla yapmazlar yoksa
ben telekom kapısına gitmek üzerydim o ara geldi. Ama Allaha şükür benim hız 95lerde duruma göre bakacağım

Bizim burayada geldi fiber sorguladıgim zaman bir şey değişmiyor ama yine 62mpbs

Geri