Neler Yeni

Yardım Türk Telekom günlük kullanım ücreti

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Türknet geçtim bana türknet bağlanana kadar türk Telekom günlük kullanabileceğimi bununda ücretli olacağını soylediler fakat 6 tl veya 15 tl arasi gunluk dediler sizce fiyat böylemi dolambaça gelmeyeyim

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Benim tarifem biter bitmez 6 günde 100 tl den fazla almışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
3 4 gün internetsiz kal ne olacak, günlük 15 TL vermeye gerek yok.
Yok günlük 15 tl bişey değilde fazlası gelmese die diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varmı böyle bişey yapan

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bence direk kapat internetini hiç bulaşma. Nasıl kazık atarız diye bakıyorlar.

Taahhütüm bittiği zaman bana sadece Sözleşmeniz sona ermiştir diye bir mesaj geldi. Fiyatta değişiklik olacağına dair herhangi bir bildirim yapılmamasına rağmen 90TL'lik fatura geldi 160TL. Arayıp sorunda bir de dalga geçer gibi eee, ııı şey bilgilendirilmiş olması gerek gibi saçma sapan konuşup üstüne eğer sözleşme yenilemeyip böyle devam ederseniz sonraki ay 280TL faturanız olacak demez mi...

Uzun lafın kısası kazık atacak yer arıyorlar. Çok önemli bir işin yoksa hiç bulaşma.

Yavuz241

80+ Bronze
Ekstra nasıl geçirsem diye yol arıyorlar. Direk modemini kapat hiç bulaşma para da verme. 1 hafta internet kullanma 100 liradan fazla paran cebinde kalsın.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bence direk kapat internetini hiç bulaşma. Nasıl kazık atarız diye bakıyorlar.

Taahhütüm bittiği zaman bana sadece Sözleşmeniz sona ermiştir diye bir mesaj geldi. Fiyatta değişiklik olacağına dair herhangi bir bildirim yapılmamasına rağmen 90TL'lik fatura geldi 160TL. Arayıp sorunda bir de dalga geçer gibi eee, ııı şey bilgilendirilmiş olması gerek gibi saçma sapan konuşup üstüne eğer sözleşme yenilemeyip böyle devam ederseniz sonraki ay 280TL faturanız olacak demez mi...

Uzun lafın kısası kazık atacak yer arıyorlar. Çok önemli bir işin yoksa hiç bulaşma.
Turknet iptal etmezseniz daha hızlı olur hem yeni abinelik ücreti çıkmaz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra nasıl geçirsem diye yol arıyorlar. Direk modemini kapat hiç bulaşma para da verme. 1 hafta internet kullanma 100 liradan fazla paran cebinde kalsın.
Bakalım bu gün kaç TL yazmış bana

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
Turknet iptal etmezseniz daha hızlı olur hem yeni abinelik ücreti çıkmaz dedi
Türknet'in dediği daha mantıklı zaten. Sadece bu süreçte TT sana günlük ücret kesicez gibisinden bişey demişse yavaşca modemin kapatma tuşuna basıp modemi kapat ve Türknet'in bağlanmasını bekle dedim malum bilgilendirme ya yapmıyorlar yada eksik yapıyorlar sonra başın ağrımasın

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Türknet'in dediği daha mantıklı zaten. Sadece bu süreçte TT sana günlük ücret kesicez gibisinden bişey demişse yavaşca modemin kapatma tuşuna basıp modemi kapat ve Türknet'in bağlanmasını bekle dedim malum bilgilendirme ya yapmıyorlar yada eksik yapıyorlar sonra başın ağrımasın
Birazdan arayacam bu gün kullandım biraz kaç TL yazmış bakayım

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
İnşallah senin 15, 150 olmamıştır 🤭
.d bişey daha soracam türk Telekom dan bana mesaj gelmemis aboneliginiz sona ermiştir diye + olarak online islemdlerden baktığımda eski paketim gorunuyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
.d bişey daha soracam türk Telekom dan bana mesaj gelmemis aboneliginiz sona ermiştir diye + olarak online islemdlerden baktığımda eski paketim gorunuyor.
Ulan Şaşırt bi kere de beee. 🤭😁

Türknet'i bağlanıp paket tanımlanana kadar TT'nin paketi gözüküyor olması doğal olabilir emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom