Yardım Türk Telekom Hız Sorunu

Smiluq

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba türk telekom 100 Mbps hızında internet kullanmaktayım fakat hız çok kötü internetten speedtest sitesi gibi sitelerden hız testi yaptığımda gördüğüm max sayı 35 oluyor. Bu hız sorunun arayıp söylediğimde ise her seferinde başka bir şey söylüyorlar 2 gün önce aradığımda modeme reset atıyorum 30 dk sürecek sonra normale dönecek demişti hala aynı aynı kalınca az önce aradım bu sefer de bant genişliği dolmuş onu sıfırlıyorum modemi 10 dk kapatın sonra açın düzelmezse arayın vb şeyler söyledi. Türkcell süperonline kullanan arkadaşımın da 100 Mbps hızı var fakat ona test yaptığımızda 110 seviyelerine çıkıyor. Bu durumda sorun türk telekom mu

arkadaşınla senin altyapın, hat değerlerin, modemin aynı değil. modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?

arkadaşınla senin altyapın, hat değerlerin, modemin aynı değil. modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?
Arayüze kullanıcı adı ve şifre girerek giriş yaptım. tam oalrak hangi kısmı atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2025-08-18 232319.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu konudan anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim ona göre yarın teknik servis çağırıcam.

Son düzenleme:
Modemine gelen değerler gayet normal wifi ile mi bağlanıyorsun. Senin bağlantın ile alakalı bir sorun var. Maksimum alabileceğin değerleri alıyorsun neredeyse.

Geri