Türk Telekom Ping

Reaksiyon skoru
58
Ben eskiden 35mbs türktelekom kullanıyordum şimdi en yüksek 16 mbs kullanabilirsiniz dedikleri için 16 mbs aldım ama aynanda 2 kişi bağlanınca bile ping arşa çıkıyor bi yardım edin

Ben eskiden 35mbs türktelekom kullanıyordum şimdi en yüksek 16 mbs kullanabilirsiniz dedikleri için 16 mbs aldım ama aynanda 2 kişi bağlanınca bile ping arşa çıkıyor bi yardım edin
alt yapın fiber desteklemiyordur ayrıca max 16 kullanırsanız dedikleri halde 35 nasıl kullandın ? ev mi değiştirdin

hayır aynı ev
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ev değiştirmedim
müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin

müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorum

alalı 2 ay oldu

Ekler

• internettttttttttttt.webp
    internettttttttttttt.webp
    44.2 KB · Hit: 88
Son düzenleme:
En fazla 16 alabilirsiniz diyen türk telekom muydu? Bize de 8 demişlerdi ben 16lık paketi seçtim 16 kullanıyorum

reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorum

alalı 2 ay oldu
dediğim gibi müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm türktelekom gayet ilgili ve çözüm odaklı yaklaşıyor.

Geri