Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Anonim Ankh

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
yarın gidip herhangi bir bayiden geçebilir miyim
Aynen geçebilirsin ama sana tavsiyem ana bayi yani yetkili bayi olmasına dikkat et. Alt bayşler yani o küçük dğkkanlar tamirci falan olanlarda yaptırma onların ne yaptığı belli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarife bu sanırım 205 TL, mükemmel fiyat
Aynen 9.43 TL telsiz kullanım ücreti ile 215 TL oluyor

+10tl de vergisi var
Sen işi kapmışsın yarın gel bayide başla 😂

Tarife bu sanırım 205 TL, mükemmel fiyat
Ama herhangi bir yetkili ana bayiden yaptır online yapma online de sorun çıkabiliyor

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
merhaba sadece bayilerden mi geçiş var

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Aynen geçebilirsin ama sana tavsiyem ana bayi yani yetkili bayi olmasına dikkat et. Alt bayşler yani o küçük dğkkanlar tamirci falan olanlarda yaptırma onların ne yaptığı belli değil

Aynen 9.43 TL telsiz kullanım ücreti ile 215 TL oluyor

Sen işi kapmışsın yarın gel bayide başla 😂

Ama herhangi bir yetkili ana bayiden yaptır online yapma online de sorun çıkabiliyor
Calısıyorum ben zaten ya eyvallah :D

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
Hocam merak ettiğim bir şey var, benim taahhütümün bitmesine yaklaşık 6 ay var, bu yüzden direk yeni hat ile yapmak istiyorum. Bu sabah türk telekom bayisine gidip hem yeni hat alsam hem de bu paketi söyleyip seçsem yapabilir miyim ? Yazdıklarınızı okuduğuma göre yeni hatlara oluyormuş, bu yüzden son kez sizden onay alayım ona göre direk yapayım. Şuanda kullandığım tarife de 25gb 104₺ buda ucuz ama ögrenci olduğum için ve yurtta kaldığım için sınırsız sosyal medya şart. Şuanda ek paket ile 50gb a tamamladım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa kara
Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor

Bilgiler tam göbekten beyler 😂 online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın.

Ev internetim TÜRKNET altyapısını iyileştirilmesi için nerelere başvurmam gerekiyor bilginiz varmı. TTNet merkezi ne gittim fiber altyapınız var port yok dediler türknet altyapınız 60 mgbyt destekliyor diyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Yuh anasını o ne öyle nezamandan kalma palet o öyle😂 sana da büyğk ihtimal taahhüt devamında uygun teklif çıkar. Bana 45 GB yetmiyor sınorsız sosyal medya lazım diyorsan geç ama senin paket fiyat olarak mükemmelmiş. Bunun sana tek artısı sınırsız sosyal medya olur. Ben bile kararsız kaldım

Aynen bu vergisiyle 215 e geliyor ama işlemi git bayiden yap simcardını al online yapma online da çok sorun çıkıyor. Müşteri geliyor ben taşıdım ama kart gelmedi diyor bir bakıyoruz herhangi bir taşıma görünmüyor bu şekil olursa kampanyadan yararlanamazsın çünkü süresi bitmiş olur. Bayiye git bayiden al ana bayilerden birine git o küçük alt bayilere gitme onların ne yaptığı belli değil
kanka valla daha 4ay önce geçtim 8ayım var 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Geçiş yapabiliyor muyuz yeni taahhüt yaptırdım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu kampanya sitede var mı bilmiyorum ama ben bugünden itibaren yapmaya başladım bayide 20-25 i arası üye alımı var. 15 dk bir ana bayiye gidin bilgi alın online taşıma yapmayın sürekli sorun çıkıyor
2 aydır kartımı bekliyorum abi haklısın 😶 agt kurye sağolsun

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Yeni hat alımına yazıyordu sayfada, geçiş yapmadan bir inceleyin isterseniz.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam merak ettiğim bir şey var, benim taahhütümün bitmesine yaklaşık 6 ay var, bu yüzden direk yeni hat ile yapmak istiyorum. Bu sabah türk telekom bayisine gidip hem yeni hat alsam hem de bu paketi söyleyip seçsem yapabilir miyim ? Yazdıklarınızı okuduğuma göre yeni hatlara oluyormuş, bu yüzden son kez sizden onay alayım ona göre direk yapayım. Şuanda kullandığım tarife de 25gb 104₺ buda ucuz ama ögrenci olduğum için ve yurtta kaldığım için sınırsız sosyal medya şart. Şuanda ek paket ile 50gb a tamamladım :)
Senin için çok iyi olur kardeşim. Yeni hat alımında geçerli hepsi sadece üstüne 42 TL ekle o da yasal vergiler zaten toplama 500 TL civarı ama faturalı olduğun için 12 ay faturana 42 TL yansıyor yani sen en üst paketi 247 TL den kullanırsın ki bu yinede mükemmel bir fiyat

Port yoksa yapılacak bir şey yok. Arada bir gidip sorgulama yapıyor açık port denk gelirse hız artışı yaptırırsın. Ama sen yinede müdürlüğü gidip bir dilekçe de bırak

kanka valla daha 4ay önce geçtim 8ayım var 🤣
Ben bilmem silahını seç savaşa katıl 😂

2 aydır kartımı bekliyorum abi haklısın 😶 agt kurye sağolsun
Bayiye gidip durumu bildir belkide işlem askıda kaldı ve sisteme düşmedi

Yeni hat alımına yazıyordu sayfada, geçiş yapmadan bir inceleyin isterseniz.
Gerek yok kardeşim ben kendi hattımı da taşıdım merak etme bir sıkjntı yok

Geçiş yapabiliyor muyuz yeni taahhüt yaptırdım
Türk Telekom müşterisiysen git gel yapman lazım yukarılarda anlattığım gibi ama başka operatördeysrn cayma bedelini kabul edip geçmen lazım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,753
Üyeler
164,186
Son üye
notonur
Top Bottom