Kontfire
80+ Silver
Ben de bulamadımLink atabilir misiniz sitesinde kampanyayı bulamadım
Ben de bulamadımLink atabilir misiniz sitesinde kampanyayı bulamadım
dalgami geçiyorsun canim daha yeni 2 3 hafta önce hat değiştirdim tt ye geçtimTürk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
331 gün ne haccii331 gündür agt kurye kartımı getirmediği için geçemiyoruz
OlmazTam martta bitiyor taahhütüm. 50GB + sınırsız sosyal medya olan tarife bayağı iyi.
Tek merak ettiğim şey şu; internetimi tabletime paylaştığım zaman bu sınırsız youtube falan geçerli oluyor mu?
iyi hoşta link nerde?Türk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
iyi hoşta link nerde?
yok değilAlıntıyı görüntüleTürk Telekom – Değerli Hissettirir
Türk Telekom, kullanıcılarına ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş en uygun tarifeleri, cihazları ve kampanyaları en iyi fiyatlarla sunarak değerli hissettirir.bireysel.turktelekom.com.tr
Bunlar galiba
link yokmu hocam ?Türk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
kanka konudan çok uzak ama kurye değişti yaw bekleme daha istersen331 gündür agt kurye kartımı getirmediği için geçemiyoruz
Dün 220TL 5+2gb pakete başvurdum bu şimdi mi geliyorTürk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
İstediğiniz tarifeyi "Türk Telekom Özgür ** Tarifesi" yazarak bulabilirsiniz. Başvuru kısmını bilmiyorum.Ben de bulamadım