Neler Yeni

Türk telekom ve elite ekibi ...

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Daha öncesinden 6 yıl vodafone kullanıcısıydım ve TT geçtim ama artık yeter dedirttiler en sonunda altyapımın 97 mbps desteklendiği söylendi en başta ben de 100 e geçtim ama sonra ekip geldi en fazla 50 destekliyor dedi umarım bunun için elite ekibe 50 tl vermemişimdir. Geçen de internetim koptu ve geldiğin de 47 48 hız alabiliyorken 32 lere düştü aradım arıza kaydı oluşturdular bugün de arıyorlar elite ekip yönlendirmek zorundayız ya da dışarıdan destek alın. Şaka gibi bir firma gerçekten söyleyebilecek hiçbir şeyim kalmadı. 50 50 100 tl elite ekibe ödeyeceğim bu ay sebep çözemedikleri sorunlar için. Buraya yazıyorum yarın gelecekler ve hızım eskisi gibi olmazsa THH'ye vaat ettikleri hızı alamadığımı ve aboneliğimin iptali için işlemleri başlattıracağım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Daha öncesinden 6 yıl vodafone kullanıcısıydım ve TT geçtim ama artık yeter dedirttiler en sonunda altyapımın 97 mbps desteklendiği söylendi en başta ben de 100 e geçtim ama sonra ekip geldi en fazla 50 destekliyor dedi umarım bunun için elite ekibe 50 TL vermemişimdir. Geçen de internetim koptu ve geldiğin de 47 48 hız alabiliyorken 32 lere düştü aradım arıza kaydı oluşturdular bugün de arıyorlar elite ekip yönlendirmek zorundayız ya da dışarıdan destek alın. Şaka gibi bir firma gerçekten söyleyebilecek hiçbir şeyim kalmadı. 50 50 100 TL elite ekibe ödeyeceğim bu ay sebep çözemedikleri sorunlar için. Buraya yazıyorum yarın gelecekler ve hızım eskisi gibi olmazsa THH'ye vaat ettikleri hızı alamadığımı ve aboneliğimin iptali için işlemleri başlattıracağım.
Yerinizde olsam tekrar sorun çıkmasını beklemem adamlar sizi ayak üstü dolandırıyor bildiğiniz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Daha öncesinden 6 yıl vodafone kullanıcısıydım ve TT geçtim ama artık yeter dedirttiler en sonunda altyapımın 97 mbps desteklendiği söylendi en başta ben de 100 e geçtim ama sonra ekip geldi en fazla 50 destekliyor dedi umarım bunun için elite ekibe 50 TL vermemişimdir. Geçen de internetim koptu ve geldiğin de 47 48 hız alabiliyorken 32 lere düştü aradım arıza kaydı oluşturdular bugün de arıyorlar elite ekip yönlendirmek zorundayız ya da dışarıdan destek alın. Şaka gibi bir firma gerçekten söyleyebilecek hiçbir şeyim kalmadı. 50 50 100 TL elite ekibe ödeyeceğim bu ay sebep çözemedikleri sorunlar için. Buraya yazıyorum yarın gelecekler ve hızım eskisi gibi olmazsa THH'ye vaat ettikleri hızı alamadığımı ve aboneliğimin iptali için işlemleri başlattıracağım.
Başka firmaya geçseniz bile teknik sorun olduğunda tt ekibi gelecek hatırlatayım dedim.
Technopat'ta dediklerine göre şu sıralar TT POP Noktalarını yenilediği için sorunlar yaşanabiliyormuş.

Modem hat değerlerinizi atar mısınız ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim anlamadığım 6 yıl vodafone kullandım ve 50 yi hep sorunsuz aldım ben. Dün ekipler ben yokken eve gelmiş abim vardı abime dedikleri şey hızınızı biraz daha düşük kullanmanız lazım 30 35 kullanırsanız sorun olmaz. Böyle bir cevap mı var ? Sinirlendim iyice...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka firmaya geçseniz bile teknik sorun olduğunda tt ekibi gelecek hatırlatayım dedim.
Technopat'ta dediklerine göre şu sıralar TT POP Noktalarını yenilediği için sorunlar yaşanabiliyormuş.

Modem hat değerlerinizi atar mısınız ?
Hocam TT POP noktalarını yenileniyorsa ve sorun ondansa öyle desinler 1 hafta içinde düzelme yaşanır falan filan. Bunlar sorunun benden olduğunu söylüyorlar yani ya modem ya bina içi ya da ankastre kutusundan olduğu söyleniyor. Modemden değil kendi verdikleri modem ile de denedim sonuç aynı. Bina içini bildiğiniz üzere cat 6 ile daha yeni yenilettim. E tek seçenek kalıyor ankastre o zaman gelen ekip neden bunu söylemiyor gerçekten saçma sapan bir iş oldu 2 defa 50 tl ücret ödüyorum sebebi veremedekleri hız.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    166.3 KB · Hit: 100
Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Benim anlamadığım 6 yıl vodafone kullandım ve 50 yi hep sorunsuz aldım ben. Dün ekipler ben yokken eve gelmiş abim vardı abime dedikleri şey hızınızı biraz daha düşük kullanmanız lazım 30 35 kullanırsanız sorun olmaz. Böyle bir cevap mı var ? Sinirlendim iyice...
İyi de şu anda sizin hattınız 46Mbps destekliyormuş.
Eğer bölgede bir çalışma yapıldıysa bundan kaynaklı olabilir bunun dışında hat değerleriniz gayet iyi sadece max hızınız düşük.
İki şey yapmalısınız.

1- Duvardaki RJ11 Prizini sökün ve kablo bağlantılarını kontrol edin. Kablolardan birisi bile diğerine değmesin gelen hat giden hat teması olmasın.
2- TT Ekibini çağırmak yerine işi bilen bir elektrikçi bulun ve eğer açılabiliyorsa binanızdaki ankastre kutudan kendi kablonuzun bağlantısını iyileştirin. Başkasınınkini sökmeyin ama.
Eğer sonradan bir hız düşüşü yaşadıysanız kablonuzda vb. sorun yoktur üstteki adımları uygulamanıza da gerek yoktur.

Yukarıda da dedim zaten TT'nin POP Noktalarını iyileştirdiği söyleniyor ve bana gelen mesaj şöyle:
Screenshot_13.png

Burada dedikleri gibi yükü hafif yere aktardıkları için internetiniz kesilmiyor ama hızınız geçici olarak düşüyor (uzak olduğu için).

Biraz daha beklemelisiniz. Benzer sorunu @RevDeisDou da yaşıyor.
Eğer hattınız eski haline dönmezse tekrar yazarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun ondansa öyle desinler 1 hafta içinde düzelme yaşanır falan filan. Bunlar sorunun benden olduğunu söylüyorlar yani ya modem ya bina içi ya da ankastre kutusundan olduğu söyleniyor.
Bunu müşteri hizmetleri söylüyorsa normal.
Türkiye'nin çoğunluğunda (alınma sakın) bir internet cahilliği işte Fiberi 5G'yi zararlı zannetme durumu olduğu için müşteri hizmetleri de en basit ağızla anlatıyor.
Ayrıca daha detaylı destek almak istiyorsanız Twitter'dan TTDestek'e yazın. Onlar sizi arasın ama bilgili kişi arıyor bu kez.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Okumadan yazıyorum TT pişmalıktır

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu müşteri hizmetleri söylüyorsa normal.
Türkiye'nin çoğunluğunda (alınma sakın) bir internet cahilliği işte Fiberi 5G'yi zararlı zannetme durumu olduğu için müşteri hizmetleri de en basit ağızla anlatıyor.
Ayrıca daha detaylı destek almak istiyorsanız Twitter'dan TTDestek'e yazın. Onlar sizi arasın ama bilgili kişi arıyor bu kez.
Yazıyorum şimdi twitter'dan. Fiberi öyle bir şey zannetmiyorum hocam hatta 2 gün öncesinde TT'ye gittim ve sitemiz için fiber altyapı başvurusunda bulundum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Güncelleme yapalım konuya bari dün Twitterdan yazınca aradılar ve bugün saat 08.30 ile 12.30 arasına randevu verdiklerini elite ekiplerinin ziyaret edecekleri(50 TL ÜCRETLİ OLAN EKİP BU)(PARA BENDEN TABİİ ) tam saat olarak da 09.00 da olduğunu söylediler. Gelen ekibin sorunu çözeceğini falan filan söylediler. Saat 12.30 da aradım ve ekibin gelmediğini söylediğim de gelmedikleri için para ödemezsiniz dedi kadın :D Sonra 15 dakika önce de sorunun çözüldüğü ile ilgili bir mesaj geldi mutlulukla internetimin yanına gittim bir baktım da ki çözülmemiş :D Aradım 444 1 444 ve orada daha çözüm aşamasında gözüküyor dendi. Sınanıyorum bakalım ne kadar dayanacağım. 130 TL para ödüyorum gerçekten rezalet denilecek duruma geldim 1 ayda 5 kere sorun yaşar mı bir kullanıcı ya ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Twitterdan bir daha yazdım ve dediler ki yarın gelecekler ve sorununuzu çözecekler. İnanlar :D Bugün de 3 kere kopma yaşadım crc hatası 4 milyonlara kadar çıkıyor birden bire ve 2000 3000 olduktan sonra internet bağlantım kesiliyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-12-02 at 08.53.14.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-02 at 08.53.14.jpeg
    197.6 KB · Hit: 55

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Son olarak da bugün 2 saat önce geldiler ve pazar günü internet 2 saatliğine gittiğinde gelen ekibin beni başka porta bağladığını ve sorunumun bu yüzden olduğu söylendi ve çözüldü. Şu an hat değerlerim eskisi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,963
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom