Neler Yeni

Türk Telekomun Rezaleti !

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
arkadaslar cumartesi günü evi tasımıstık pazar günü türk telekom modemi takmaya gelmişti taktıktan sonra 2 güne internetiniz gelir demişti salı günü gelmedi aradık IP adresi alınmamıs dedi arıza kaydı cıkarıyoruz dedi 2 güne kadar tekrar arıcaz dediler 2 gün gene geçti ve gelmedi gene arıza kaydı olusturduk dedi ve neredeyse 1 haftadır internetsiz kaldık türk telekom ne alın ne aldırın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
TT'de böyle şeyler normal.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaslar cumartesi günü evi tasımıstık pazar günü türk telekom modemi takmaya gelmişti taktıktan sonra 2 güne internetiniz gelir demişti salı günü gelmedi aradık IP adresi alınmamıs dedi arıza kaydı cıkarıyoruz dedi 2 güne kadar tekrar arıcaz dediler 2 gün gene geçti ve gelmedi gene arıza kaydı olusturduk dedi ve neredeyse 1 haftadır internetsiz kaldık türk telekom ne alın ne aldırın.
bende sorunlarla boğuşuyorum ttnet sağolsun dün 600 ping verdi maşşallah
size tek diyeceğim şey alt yapı varsa direkt başka internet sağlayıcıları ile görüşün ttnet ve tt den uzak durun

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
size tek diyeceğim şey alt yapı varsa direkt başka internet sağlayıcıları ile görüşün ttnet ve tt den uzak durun
Sizde alt yapı sorunu olabilir. Ben 6 ping alıyorum. CS sunucularında 45 üstüne çıkmıyor. :/

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Günlerden TürkTelekom

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hızıyla bir problemim yok ama gel gelelim interneti acmıyolar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizde alt yapı sorunu olabilir. Ben 6 ping alıyorum. CS sunucularında 45 üstüne çıkmıyor. :/
eski malesef biraz yakınımıza 1 yıl önce fenan fiber döşediler ama buraya 10 yıldır döşemediler

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Bilemiyorum fakat benimde internetim Turk Telekom. Adamlar 5 gün içeresinde geleceğiz dediler 5. gün geldiler. Kurdular internet 48 saat sonra gelecek dendi 12 saate geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Bilemiyorum fakat benimde internetim Turk Telekom. Adamlar 5 gün içeresinde geleceğiz dediler 5. gün geldiler. Kurdular internet 48 saat sonra gelecek dendi 12 saate geldi.
bize kurmayı hemn geldiler ama intenet bir türlü gelmiyor

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ben müşteri hizmetinden memnunum ama onun dışında rezalet mesela paket bitti yenilemeye geldiler hemen, onun dışında müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor.

Top Bottom