Neler Yeni

Türkçe Olmayan Klavyeleri Nasıl Kullanıyorsunuz ?

bekaans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Kaan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bütçe
2000
Arkadaşlar selamlar ben bir klavye arayışındayım genelde öneriler türkçe olmayan kalitesi ile ön plana çıkan uygun fiyatlı klavyeler fakat bu kullanıcılara zorluk çıkarmıyor mu ? Yoksa Türkçeye çevirmenin bir yolumu var bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Cahit Emin
Arkadaşlar selamlar ben bir klavye arayışındayım genelde öneriler türkçe olmayan kalitesi ile ön plana çıkan uygun fiyatlı klavyeler fakat bu kullanıcılara zorluk çıkarmıyor mu ? Yoksa Türkçeye çevirmenin bir yolumu var bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba
biraz daha para verip uygun keycaps takabilirsiniz orijinallerin yerine

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,227
İsim
uwu
çok kullandığın tuşlar belli zaten yerler aynı farketmiyor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömür
Harflerde sıkıntı olmuyor ama diğer yerine bilmediğim nadir kullanılan noktalama işaretleri sıkıntı olabiliyor

DonanımFikir

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Klavye kullanımına aşina isen sorun çıkarmaz. Zaten alışıksan yazı yazarken vb. tuşlara bakmaya pek ihtiyacın kalmamıştır.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
Windows üzerinden klavye dili değiştirilebiliyor, mesela klavyede köşeli parantez kapama tuşu var ama eğer Windows'ta klavye dili Türkçe ise o tuşa bastığında "Ü" yazar.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
vladimiz putin
ingilizce klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular