🔥İndirim Turkcell Kampanyalı Tarifeler

Her zaman sadece numarasını taşıyanlara ya da yeni hat alanlara *normal* fiyattan paket sunuyorlar, mevcut kullanıcıyı da ayakta öpüyorlar. Taahhütüm neredeyse bitecek, geçen sene geçtiğim ve 600TL ödediğim 85GB'lık paketimin yeni fiyatı 1300TL olmuş. 60GB'lık pakete 900TL fiyat biçiyorlar, daha az gb'lı paketleri de iki katı fiyata satıyorlar. Hayatımda Turkcell kadar dolandırıcı ve hırsız bir operatör daha görmedim. 8 senedir sadece hızından dolayı operatör değiştirmedim ama taahhüt bitmeden Vodafone'un 450TL'ye sattığı 60GB'lık paketine geçeceğim. Paketlerin fiyatı uygun değilse lütfen paralarınızı şu hırsızlara yedirmeyin, artık ipin ucunu kaçırdılar.
Hepsi aynı hocam. O yüzden taahhüt bittikçe değişiklik yapmak gerekiyor. Tek sorun bankaların sim kilidini kaldır uyarıları :D

14 gün için beklenir mi benim 2 ay vardı 329 çıktı cayma hemen geçtim ttye
Benim aynı tarife 2 yıldır taahhütlü, cayma bedeli son 6 aydır çıkıyor o da sadece 96 TL.
Bir de çıkmak mantıklı olmaz çünkü son ayı da kullanayım, 25+5 GB 100 TL neticede :D

Beyler turkcell ilk gelişte indirim yapıyor ama taahhüt bitince paket yenilemede geçiriyor haberiniz olsun. 10 gb 400 tl istiyor. Zar zor 10 gb 320 buldum onu aldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: klc7
arkadaşlar yaşım tutuyor turk telekomdayım 1 ay kaldı bıtmesını sozlesmemın bu paketten yararlanabılıyor muyum yardımcı olur musunuz

Beyler turkcell ilk gelişte indirim yapıyor ama taahhüt bitince paket yenilemede geçiriyor haberiniz olsun. 10 gb 400 tl istiyor. Zar zor 10 gb 320 buldum onu aldım.
Operatörden operatöre kaçıyorum diyordu birisi, harbiden çok haklıymış. İlkte yakalıyor seni operatör ucuzdan ama ikinci yenilemeye bir geliyoruz 3 4 katına çıkacağını söyleyen sahtekarlar var. En baba taktik operatör seni yakaladı sanacak ilk yıl bitti tertemiz fiyattı, ikinci yıl geldi taahhüt bitti ya vınn topuk. Bunu kendime motto olarak alıyorum artık.

bu yeni kampanyada tt mi yoksa türkcell mi önerirsiniz fiyatları aynı neredeyse.
Çok uzun yıllardır TT kullanmıyorum, o yüzden yorum yapamayacağım. Aradaki fark fazla değilse ben hızından ve çekim gücünden dolayı Turkcell derim.

Sıcak değil bu. Fiyat yine fazla

Turkcell kullanıyorum taahhütüm bitiyor ve 50 gb 700 civarında bir şey istiyorlar. Bu kampanyalar gayet uygun. 3 şirket arasından çekim gücü olarak Turkcell 3-5 fazla verilerek seçilir. Ben fiyat yüksek geldiği için mecbur TürkTelekom a geçeceğim.

Operatörden operatöre kaçıyorum diyordu birisi, harbiden çok haklıymış. İlkte yakalıyor seni operatör ucuzdan ama ikinci yenilemeye bir geliyoruz 3 4 katına çıkacağını söyleyen sahtekarlar var. En baba taktik operatör seni yakaladı sanacak ilk yıl bitti tertemiz fiyattı, ikinci yıl geldi taahhüt bitti ya vınn topuk. Bunu kendime motto olarak alıyorum artık.
Keşke bende öyle yapabilsem telefon kaçak sadece esim kayıtlı en düzgün esimde turkcellde var mecbur katlaniyorum Türk telekom imei istiyor ondan olmuyor vodafonede diyor önce hat cikaralim sonra git bayiye e sim versin falan filan

Keşke bende öyle yapabilsem telefon kaçak sadece esim kayıtlı en düzgün esimde turkcellde var mecbur katlaniyorum Türk telekom imei istiyor ondan olmuyor vodafonede diyor önce hat cikaralim sonra git bayiye e sim versin falan filan
Rezillik işte ya. 3 firma var bunlar 3'ü de aynı elden yürütülüyor. Bariz bir şekilde sıralanmışlar kalite ve fiyat açısından (Turkcell > Turk Telekom > Vodafone). Bu el salarsa bir bizi, iyi fiyata iyi hizmet alabiliriz. Bir girişim denendi ama o bahsettiğim el onu yok etti (N*tgsm). Mecbur sizinki gibi ters durumlarda çaresiz kalanlar katlanmak zorunda kalıyor, bu ekonomide de bir yere kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,588
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri