Turkcell Modem Değişim Ücreti

Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar Turkcell Superonline 25 mbps internet kullanıyorum, tam verim alamadığım için modemimi değiştirmeyi düşünüyorum. (NOT: Superonline başka modem desteklemiyor demeyin zaten harici değil desteklenen modemlerden taktıracağım.) Değiştirirsem eğer modem için veya kurulum için benden ek ücret takep edilir mi? (Edilirse de ne kadar edilir ortalama?)

Eğer modem bozuksa edilmez.

Destekliyor ben kendi modemimi kullanıyorum ama sol kullanici adı ve sifreni vermiyor kendin alman gerekiyor şifreni
Modem bozuk değil fakat tam verim vermiyor pingim oluyor zaten pingden dolayı değiştirmek istiyorum. (biraz ısrar etsem verirler mi sonuçta internetimin iyi olup kendi müşterileri olmamı isterler müşteri kaybetmek istemezler herhalde zaten seneye turknete geçmeyi düşünüyorum tahhütüm bitiyor.)

Modem bozuk değil fakat tam verim vermiyor pingim oluyor zaten pingden dolayı değiştirmek istiyorum. (biraz ısrar etsem verirler mi sonuçta internetimin iyi olup kendi müşterileri olmamı isterler müşteri kaybetmek istemezler herhalde zaten seneye turknete geçmeyi düşünüyorum tahhütüm bitiyor.)
Ne kullaniyorsun modem? Değiştirirler mi bilmiyorum para isteyebilirler eğer belli bir sorunu yoksa.

Modem bozuk değilse para talep etmiyor.

Ben Modem eskidi diye aradım WiFi 6 Modem getirdiler. Yeni modem fiber kutusu ile bir olduğu için daha kullanışlı hem.

Ekler

• P10809-150147.jpg
    P10809-150147.jpg
    3.1 MB · Hit: 376
Modem bozuk değilse para talep etmiyor.

Ben Modem eskidi diye aradım WiFi 6 Modem getirdiler. Yeni modem fiber kutusu ile bir olduğu için daha kullanışlı hem.
Ben de bu modemi talep etmeyi düşünüyorum önceki modemine göre nasıl fark etti mi bir de ücret aldılar mı?

O modemi sadece ftth yani eve kadar fiber kullananlara veriyorlar
peki eve kadar fiber kullandığımı nereden anlayabilirim ve de benimki eğer değilse turkcell in desteklediği modemlerden hangisini önerirsin

peki eve kadar fiber kullandığımı nereden anlayabilirim ve de benimki eğer değilse turkcell in desteklediği modemlerden hangisini önerirsin
Eğer şuan sadece modemin varsa eve kadar fiber kullanmıyorsundur. Eğer hem modem hem de küçük bir cihaz varsa eve kadar fiberdir. Seninki eve kadar değil büyük ihtimal. Turkcell'in sorunsuz modemi yok.

Sanırım VDSL destekli oluyor ama sorun modemden yada altyapıdan olduğunu teyit etmeni öneririm hocam

Eğer şuan sadece modemin varsa eve kadar fiber kullanmıyorsundur. Eğer hem modem hem de küçük bir cihaz varsa eve kadar fiberdir. Seninki eve kadar değil büyük ihtimal. Turkcell'in sorunsuz modemi yok.
Şimdi kontrol ettim o bahsettiğiniz küçük cihaz (PON) bende var, yani bahsettiğim modemi kullanabiliyor muyum şimdi?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım VDSL destekli oluyor ama sorun modemden yada altyapıdan olduğunu teyit etmeni öneririm hocam
Bunu nasıl anlayabilirim peki?

Şimdi kontrol ettim o bahsettiğiniz küçük cihaz (PON) bende var, yani bahsettiğim modemi kullanabiliyor muyum şimdi?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu nasıl anlayabilirim peki?
Arıza bildirimi oluştur hatlarını ölçüm sağlasınlar hocam dış hat yada iç hat sorunu sana söylüyorlar kurulumdada ücret talep etmezler bildiğim kadarıyla ama emin değilim

Geri