Neler Yeni

türkcell süperonline a geçilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
türknet ten türkcell süperonline a geçilirmi türknet te 70dowland paketini kullanıyorum ama 8 alıyorum neden olduğunuda bilmiyorum fiyatı da 100 tl türkcell süperonline da ise 130tl ilk 12 ay sonraki 12 ay 140 tl 100dawland lı paket ama vdsl den fibere geçmiş olucaz sizce ne yapmalıyım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
türknet ten türkcell süperonline a geçilirmi türknet te 70dowland paketini kullanıyorum ama 8 alıyorum neden olduğunuda bilmiyorum fiyatı da 100 TL türkcell süperonline da ise 130tl ilk 12 ay sonraki 12 ay 140 TL 100dawland lı paket ama vdsl den fibere geçmiş olucaz sizce ne yapmalıyım
Fiber ise geçmenizi öneririm.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
altyapın fiber ise geç. benimki fiber değil 35MBPS ama 2mbps zor alıyorum. istanbulda fiberli ev vardı orada 24 lü paket vardı onunla 25-26 yı bile görüyordum. önemli olan şey fiber türkcellde bence.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bulaşmayın bence turknette kalın şu an yurt genelinde oldukça popüler bir ağ hizmeti sağlayıcısı kalitesi ortada bir dünya para vermek taahütlere girmek boş iş kanaatimce. Yıla vurduğunuzda milyarlarca paranızın gideceği görürsünüz manzara hiç açıcı değil. Görüşmeler yaparak hız limitlerinizi yükseltme yoluna gitmeniz daha akıllıca olacaktır. Kendimde uzun süre turknet kullandım açıkcası çokda memnundum. Şu anda taşındığımızdan dolayı bulunduğumuz lokasyonda alt yapı olmadığından superbox dışında bir alternatif ağ hizmet söz konusu değil beklemedeyim turknet'i. Şimdilik mobil ağ üzerinden internete girmeye çalışıyorum yeterli gelmesede işimi görüyorum şimdilik. İyi forumlar saygılarımla.

Top Bottom