Tarayıcı üzerinden gizli sekmeyle de dener misiniz hocam?
Tarayıcı üzerinden gizli sekmeyle de dener misiniz hocam?
Hocam farklı cihazdan farklı tarayıcıdan farklı telefondan denedim sonuç aynıTarayıcı üzerinden gizli sekmeyle de dener misiniz hocam?
Ben de aynı durumdayım ya bide daha 7 gün oldu geçeli boşu boşuna şu an geçenlerden 1200 tl daha fazla para ödeyeceğiz bir yılda.490 verdim 60gb a 1.5 ay oldu ama
Ben yarın hattımı başka Bi operatöre taşıyacağım faturasıza ondan sonra bidaha geçeceğim, daha 1 hafta oldu zaten turkcelle geçeli cayma bedeli 198 tl çıkıyor değiştirmeye değer gibi. Her ay keriz gibi 100 tl fazla ödemek istemiyorum aynı paketeBen de aynı durumdayım ya bide daha 10 7 gün oldu geçeli boşu boşuna şu an geçenlerden 1200 tl daha fazla para ödeyeceğiz bir yılda.
2 gün.Kaydı yaptıktan 15 dakika sonra hat geldi whhshdhw. İşlemleri tamamladım. Hattın açılması ne kadar sürer dostlar?
ben şuan tt deyim şehir merkezinde hatta ortasın da oturuyoruz ev de tel çekmiyor ya duvarlardan mı nedir TT de mi kalsam turkcell mi geçsem kararsız kaldım2 gün.
Çevrede oturanlara sor hocam Turkcell çekiyor mu diye? Eğer çekiyorsa geç. Fiyatları iyi. Ben Netgsm'den geçtim. Benim oturduğum bölge de Turkcell bir tık daha iyi çekiyor.ben şuan tt deyim şehir merkezinde hatta ortasın da oturuyoruz ev de tel çekmiyor ya duvarlardan mı nedir TT de mi kalsam turkcell mi geçsem kararsız kaldım