Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Eline emeğine sağlık güzel bir bilgilendirme olmuş

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Güzel bilgilendirici yazı olmuş elinize sağlık.
Bu seçimde rte gideceğini düşünüyorum.
Ne gitmesi be, Allah başımızdan eksik etmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gülünecek bir şey yok, ben kalkıp da Kemal denilen bir dediği diğerine uymayan, verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen, islama savaş açmış birine oy vermem

Carl-S

80+ Gold
Ne gitmesi be, Allah başımızdan eksik etmesin.

Gülünecek bir şey yok, ben kalkıp da Kemal denilen bir dediği diğerine uymayan, verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen, islama savaş açmış birine oy vermem
Bu kadar endişeye gerek yok 1 ay sonra taht yıkılacak ve tabiri caizse 2. Cumhuriyet kurulacak.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bu kadar endişeye gerek yok 1 ay sonra taht yıkılacak ve tabiri caizse 2. Cumhuriyet kurulacak.
2. Cumhuriyet? Hmm🤔
headline.jpg

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Adam gitmiş tefecilerden 300 milyar dolar almış bangır bangır reklamlarını yapıyor televizyonlarda, temiz para getiriyorum diye:D

Hayır değil siyasal İslamcılar gidecek. :)
İslam'ı sevmez misin?

Carl-S

80+ Gold
Adam gitmiş tefecilerden 300 milyar dolar almış bangır bangır reklamlarını yapıyor televizyonlarda, temiz para getiriyorum diye:D

İslam'ı sevmez misin?
Ülkenin dini olmaz halkın dini olur.
Neyse 14 Mayıs'ta görecez hayırlısıyla

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Osmanlı İmparatorluğu bir İslam devletiydi, İslama karşı gelenler Osmanlı sınırları içerisinde yaşamış Ermeni, Rumların torunlarıdır.

Ülkenin dini olmaz halkın dini olur.
Neyse 14 Mayıs'ta görecez hayırlısıyla
Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahat:D

Carl-S

80+ Gold
Osmanlı İmparatorluğu bir İslam devletiydi, İslama karşı gelenler Osmanlı sınırları içerisinde yaşamış Ermeni, Rumların torunlarıdır.

Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahat:D
Gül Gül öldüm.
Siz kuru soğan ekmek yeriz erdoğan'dan vazgeçmeyiz diyenler birisiniz herhalde doğru mu?
Yanlış anlaşılmasın meraktan sordum.

Megan

80+ Silver

Bunlar da biliyor ondan lider olmayacağını ülkeye hiçbir hayrının olamayacağını. Ama bunların derdi ülke değil ki akp ve rte düşsün de ülkeye ne olursa olsun kafasındalar. Neyse 1 ay kaldı zaten bırakalım da biraz daha umutlansınlar :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Carl-s denen arkadaş isine gelmeyen her yoruma gülücük atmışsın da Kemal Kılıçdaroglu aday olmasaydı umut vardı ama bu adama sırf rte gitsin diye oy veriyorsunuz bunu sizde biliyorsunuz en büyük hatası aday yanlış çıkması adam gibi aday çıksaydı kazanılır diye düşünüyordum ama bu adamdan iş olmaz

Top Bottom