Ben reise basıp togg yazacağım çekiliş var diyorlarBirine basıp geçin ya riske gerek yok
Ben reise basıp togg yazacağım çekiliş var diyorlarBirine basıp geçin ya riske gerek yok
Evet evet ben de duydum onuBen reise basıp togg yazacağım çekiliş var diyorlar
Ne gitmesi be, Allah başımızdan eksik etmesin.Güzel bilgilendirici yazı olmuş elinize sağlık.
Bu seçimde rte gideceğini düşünüyorum.
Bu kadar endişeye gerek yok 1 ay sonra taht yıkılacak ve tabiri caizse 2. Cumhuriyet kurulacak.Ne gitmesi be, Allah başımızdan eksik etmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gülünecek bir şey yok, ben kalkıp da Kemal denilen bir dediği diğerine uymayan, verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen, islama savaş açmış birine oy vermem
2. Cumhuriyet? HmmBu kadar endişeye gerek yok 1 ay sonra taht yıkılacak ve tabiri caizse 2. Cumhuriyet kurulacak.
Hayır değil siyasal İslamcılar gidecek.2. Cumhuriyet? Hmm
Alıntıyı görüntüle
İslam'ı sevmez misin?Hayır değil siyasal İslamcılar gidecek.
Ülkenin dini olmaz halkın dini olur.Adam gitmiş tefecilerden 300 milyar dolar almış bangır bangır reklamlarını yapıyor televizyonlarda, temiz para getiriyorum diye
İslam'ı sevmez misin?
Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahatÜlkenin dini olmaz halkın dini olur.
Neyse 14 Mayıs'ta görecez hayırlısıyla
Gül Gül öldüm.Osmanlı İmparatorluğu bir İslam devletiydi, İslama karşı gelenler Osmanlı sınırları içerisinde yaşamış Ermeni, Rumların torunlarıdır.
Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahat
Bunlar da biliyor ondan lider olmayacağını ülkeye hiçbir hayrının olamayacağını. Ama bunların derdi ülke değil ki akp ve rte düşsün de ülkeye ne olursa olsun kafasındalar. Neyse 1 ay kaldı zaten bırakalım da biraz daha umutlansınlarOsmanlı İmparatorluğu bir İslam devletiydi, İslama karşı gelenler Osmanlı sınırları içerisinde yaşamış Ermeni, Rumların torunlarıdır.
Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahat