Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Geçen yoldan gelirken suriyeli kekolar gördüm, durum vasat ne diyelim devlet el atmıyor biz bir şey yapamayız.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Avrupa’da hiç öylesini görmedim
Avrupa'nın oya ihtiyacı yok ki hepsini alsın. Biz süpergüç dünyanın en iyi ekonomosine sahip bir ülke olduğumuz için ne varsa topladık.

Adam ezanlarımızı susturamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz diyor. Seçmen Allah senden razı olsun ben senin bo*unu yerim diyor.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Avrupa eğitimlisini aldı bize maganda olanlar kaldı. İllaki iyiler vardır ama çoğunluğu ipsiz sapsız insanlar

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şuan ülke yönetiminin gerçekten demokrasiye dayalı olduğunu düşünen var mıdır?
1623865435645.png

TamerKs

80+ Silver
Az araştır görürsün. Almanya sınır dışı etmeye bile başladı bazılarını.

*Tabii ben yaş farketmeksizin söylüyorum bunları*.
Nasıl ki türkiyede şey olanlara suri diyorsak, Almanya'da da türkish diyorlar. Almanyada yaşayan kuzenim anlattı. Orda Türkleri hiç sevmiyorlarmış tıpkı türkiyede ki Suriyeliler gibi. Orda olacaktım varya...

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Nasıl ki türkiyede şey olanlara suri diyorsak, Almanya'da da türkish diyorlar. Almanyada yaşayan kuzenim anlattı. Orda Türkleri hiç sevilmiyormuş tıpkı türkiyede ki Suriyeliler gibi. Orda olacaktım varya...
Evet öyle. Avrupa'da zaten siyahilere, türklere kısacası kendilerinden farklı olanlara ırkçılık yapılabiliyor. Fakat her ülkede değil. Finlandiye, norveç gibi ülkeler çok rahat ülkeler. Hatta en çok yaşanabilir ülkelerdir bunlar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Geçen gün annem gezmeden gelirken yaşları küçük 3-4 tane suriyeli sigara içerken görmüş, içmeyin yaşınız küçük falan demiş annemde. Sonra çete gibi birleşmişler ellerine değnek demir falan almışlar anneme saldırmaya çalışmışlar :D
Allah a dua ediyorum iyi ki o an annemin yanında ben yoktum küçük dinlemezdim elime geçirdiğimi sakat bırakırdım zaten sevmiyorum suriyelileri. Suriyeliler ne zaman ülkemize geldiler o günden beri hiçbir şey yolunda gitmiyor.

Top Bottom