Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Çocuktur kavga olur tamam da şiş nedir? Bizde ederdik ama şiş ne abi?Yaw kavga işte
Çocuktur kavga olur tamam da şiş nedir? Bizde ederdik ama şiş ne abi?Yaw kavga işte
Az araştır görürsün. Almanya sınır dışı etmeye bile başladı bazılarını.Avrupa’da hiç öylesini görmedim
Hocam yurtdışında, biz onları nasıl görüyorsak onlarda bizi öyle görüyor o ‘’ÇOĞUNLUK’’ yüzüne bizide öyle sanıyorlarGerçekleri söylemem forum kültürüne aykırı olur.
Her suriyeli aynı değil ama ülkemizdekilerin çoğunluğu öyle maalesef.
Evet abartmışlar.Çocuktur kavga olur tamam da şiş nedir? Bizde ederdik ama şiş ne abi?
Avrupa'nın oya ihtiyacı yok ki hepsini alsın. Biz süpergüç dünyanın en iyi ekonomosine sahip bir ülke olduğumuz için ne varsa topladık.Avrupa’da hiç öylesini görmedim
Nasıl ki türkiyede şey olanlara suri diyorsak, Almanya'da da türkish diyorlar. Almanyada yaşayan kuzenim anlattı. Orda Türkleri hiç sevmiyorlarmış tıpkı türkiyede ki Suriyeliler gibi. Orda olacaktım varya...Az araştır görürsün. Almanya sınır dışı etmeye bile başladı bazılarını.
*Tabii ben yaş farketmeksizin söylüyorum bunları*.
Evet öyle. Avrupa'da zaten siyahilere, türklere kısacası kendilerinden farklı olanlara ırkçılık yapılabiliyor. Fakat her ülkede değil. Finlandiye, norveç gibi ülkeler çok rahat ülkeler. Hatta en çok yaşanabilir ülkelerdir bunlar.Nasıl ki türkiyede şey olanlara suri diyorsak, Almanya'da da türkish diyorlar. Almanyada yaşayan kuzenim anlattı. Orda Türkleri hiç sevilmiyormuş tıpkı türkiyede ki Suriyeliler gibi. Orda olacaktım varya...