Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Arap ırkçısıyım ve araplardan nefret ediyorum yaş fark etmeksinin hepsinin gereksiz insanlar olduğunu düşünüyorum (istisnalar var tabii ki)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen gün annem gezmeden gelirken yaşları küçük 3-4 tane suriyeli sigara içerken görmüş, içmeyin yaşınız küçük falan demiş annemde. Sonra çete gibi birleşmişler ellerine değnek demir falan almışlar anneme saldırmaya çalışmışlar :D
Allah a dua ediyorum iyi ki o an annemin yanında ben yoktum küçük dinlemezdim elime geçirdiğimi sakat bırakırdım zaten sevmiyorum suriyelileri. Suriyeliler ne zaman ülkemize geldiler o günden beri hiçbir şey yolunda gitmiyor.
Valla ben orda olup olmama bakmam bulur saldırır, döverdim hiç acımazdım hocam siz hiç umursamamışsınız nerdeyse

Mojo jojo

80+ Silver
Bizim okulda da boyleydiler, benim babam, müdür yardımcısina yabancı dil ile normal sınıfın farkı ne demiş, müdür yardımcısı Suriyeliler yok demis...
Arap ırkçısıyım ve araplardan nefret ediyorum yaş fark etmeksinin hepsinin gereksiz insanlar olduğunu düşünüyorum (istisnalar var tabii ki)

Chrollo04

80+ Bronze
Evet öyle. Avrupa'da zaten siyahilere, türklere kısacası kendilerinden farklı olanlara ırkçılık yapılabiliyor. Fakat her ülkede değil. Finlandiye, norveç gibi ülkeler çok rahat ülkeler. Hatta en çok yaşanabilir ülkelerdir bunlar.
o ülkelerin nüfusu az farklı ülkeden de çok insan var ondan alışıklar

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bugün ellerinde şişle kavgaya gidenleri gördüm.
Yaşları 11-12.
Misafir oldukları ülke de nasıl böyle davranacak cesareti buluyorlar, neden devlet hiç bakmıyor, neden halen Türkiyedeler?
Bizim mahallede öyle gangster, çatışma mahallesi falan değil.
Fakat suriyeliler böyle, hep böyle.
Hocam Türkiye den neden gitsinler ki RTE onlara beleş para akıtıyor. Ayrıca onlarda insanlık olsa ülkemize adam gibi davranırlar.

Aware

80+ Silver
Olurda yönetim değişirse ben gönderilmelerini isterim . Ne kadar acımasızca olsada bu kadar yeterli bence kaldıkları iyi olanlara lafım yok ama iyiden çok kötüsü var bunların korunaklı yerlere bir şekilde yerleştirilmeliler.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Ülkenin bitki örtüsü zaten bozuk bunlarla beraber dahada bozuluyor.
Ben normalde ırkçı bir insan değilim hatta siyahi basketbol arkadaşım da var ama Suriyeliler gitsin istiyorum,bulundukları ortamı kirletiyorlar.
Olm siyahiler bence iyi. Hiç kavgaya karıştıklarını görmedim. Ama bizim yan mahallede bir Suriyeli var kime yan bakıyon fln diyo. Bi ara da dedemin bisikleti çalınmıştı. Ama buldular.

Tre-x

80+ Silver
keşke gitseler ama zor gibi hatta imkansız

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bugün ellerinde şişle kavgaya gidenleri gördüm.
Yaşları 11-12.
Misafir oldukları ülke de nasıl böyle davranacak cesareti buluyorlar, neden devlet hiç bakmıyor, neden halen Türkiyedeler?
Bizim mahallede öyle gangster, çatışma mahallesi falan değil.
Fakat suriyeliler böyle, hep böyle.
ben artık bu ülke hakkında hiçbirşeyi sorgulamıyorum tavsiye edeirm

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arap toplumundan ne bekliyorsun ki? Bunlar sadece bizim ülkede değiller, avrupa'da da böyleler. Bir de müslümanlar ya, tam oturuyor hükümet'in isteklerine.
Hepimiz orta doğu insanıyız
İyi arap var kötü arap var

Annecik

80+ Bronze
Olm siyahiler bence iyi. Hiç kavgaya karıştıklarını görmedim. Ama bizim yan mahallede bir Suriyeli var kime yan bakıyon fln diyo. Bi ara da dedemin bisikleti çalınmıştı. Ama buldular.
Bencede Ebubekir gayet saygılı, hiç yanlışını görmedim 4 yıldır beraber oynarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,088
Üyeler
168,572
Son üye
hayalikarakter
Top Bottom