Türknet 499₺'den 699₺ Oldu!

Ben bursadayım Türk telekom 50 mbps 470 lira civarı ödüyorum 9 senedir tt üyesiyim

Ben çok şanslıyım bro Bursa merkezdeyim TT Vdsl Turknet gigafiber Kablonet fiber alt yapım var TT yi 10 yıldan uzun süredir kullanmıyorum hem kazık hem Vdsl de kaldı alt yapısı kablonet fiberdi zaten Turknet fiberi kendi getirdi çekti miss 2 sağlayıcıda güzel bana göre ama en sevdiğim Turknet 1000/1000 kampanyasını kullanıyorum 940/940 garanti alıyorum düşük ping yüksek hız daha ne olsun valla
bende bursa merkezdeyim ama böyle bir şans beni bulmadı :D

uzun suredir 700 veriyordum

Şuan geçilebilecek uygun bir servis sağlayıcı var mı??? 50mbps olsa yeter. 700tl bence bu internet için çok fazla...

şimdi turknette kullandığım paketla aynı hızı veren paketlere baktım. tt aya vurunca 666,6 tl, turkcell aya vurunca 550 tl ödemesi oluyor. tt den çok çektim o yüzden bir daha kolay kolay dönmem de turkcell fena değil gibi. arada 150 tl fiyat farkı var. başka bir evde turkcell kullanmıştım çok bir sorunla karşılaşmamıştım ama şu an oturduğum evde sorun çıkarır mı bilemem. 150 lira için de firma değiştir gelsinler yeniden kurulum yapsınlar belge melge imzala falan ona uğraşılır mı ondan da emin değilim. ne yapacağıma karar veremedim.

Tt alt yapısı var 1000 lik. Kendisi dışında hangi firma veriyor 1000lik. 700 vericeğime 1000 tl verir 1000lik alırım gibi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,967
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri