Yardım Turknet Aboneliğimi Bitirmeli miyim ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
bildiğiniz gibi türknete siber saldırı olmuş bugün ve 1.5 milyon kişinin verileri sızdırılmış satılmış yani illa ki internette verilerimiz satılıyor falan ama türknetten çıkmalı mıyım sizce çıksam bile hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum

Ödeme alt yapısı ile alakalı bir veri sızmamış. Geri kalan veriler zaten yıllar önce sızdırıldı gerek Mernis,YemekSepeti vs. Korkacak bir durum yok. Sadece sisteme bir arka kapı bıraktıysa interneti kesmeye teşebbüs edebilir. Onun haricinde heleki Gigafiber altyapısındaysan hiç tavsiye etmiyorum bırakmanı.

bildiğiniz gibi türknete siber saldırı olmuş bugün ve 1.5 milyon kişinin verileri sızdırılmış satılmış yani illa ki internette verilerimiz satılıyor falan ama türknetten çıkmalı mıyım sizce çıksam bile hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum
TR de yaşıyorsan gizli bilgin yoktur zaten :D

:D korkacak bir olay yok bilgilerimiz güncel olarak 3 ay da bir satılıyor zaten

Bitir Para Kaybetsinler

çok ta farkedeceğini düşünmüyorum 11 yaşında çocuklar 5tl verip tanımadığım sülaleme kadar görebiliyorlar.

:D korkacak bir olay yok bilgilerimiz güncel olarak 3 ay da bir satılıyor zaten
evet ama nerdeyse tüm arkadaşlarım geçmiş olsun yazıp durunca bi garipsedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR de yaşıyorsan gizli bilgin yoktur zaten :D
o da doğru da bilemedim 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme alt yapısı ile alakalı bir veri sızmamış. Geri kalan veriler zaten yıllar önce sızdırıldı gerek Mernis,YemekSepeti vs. Korkacak bir durum yok. Sadece sisteme bir arka kapı bıraktıysa interneti kesmeye teşebbüs edebilir. Onun haricinde heleki Gigafiber altyapısındaysan hiç tavsiye etmiyorum bırakmanı.
o zaman çıkmıyorum ya zaten doğru düzgün operatör yok türk telekoma geçmem turkcellin de altyapısı yok gigafiber değilim 100mbps ama çıkmayacağım yine de

Zaten neredeyse tüm Türkiye'nin verisi hala geziyor ortalıkta şuanki saldırıda da alınmış sorun edilesi bir durum yok diye düşünüyorum zaten herkesin verileri geziyor etrafta

Bazen whatsapp'den " Merhaba " diye tek kelime mesajlar geliyor. Ülke koduna bakıyorum ya Pakistan ya Bangladeş...Ülen benim numaramı nereden biliyor bu kekolar ? Cevabı basit yıllar önce çalınan kimlik bilgilerimiz satılmış işte saçma sapan tiplere orada, burada...

Geri