Alınır kardeşim aboneler bayağı memnun.Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Turknet iyi bir seçenek fakat müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı ama onuda çözdüler turknet uygulamasını indiriyorsun hasar kaydı veriyorsun onlar arıyor seni 30dk iicnde alt yqpin varsa turknet alBen superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Eger turknet gececeksen bende bir kod var verebilirim ikimizde 1ay bedava internet kazaniyoruzBen superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Uygulamasında cozuldu o olayMüşteri hizmeti için TürkNet'e geçmeyi düşünüyorsan, Netspeede geç çünkü TürkNet'de müşteri hizmetinin h si yok.