Neler Yeni

TürkNet alınır mı?

bekotilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berkem merttürk
Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi

YetEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf Efe Turan
Bende Türk telekom celladından geçtim. Türk telekom 50 megabit max. verebiliriz deyip 13 veriyorken TÜRKNET 75megabit verebiliriz deyip 72 veriyor.
Kısaca böyle

YetEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf Efe Turan
Ayrıca Türksat Kablonet'in bulunduğunuz lokasyonda altyapısı varsa en iyi Kablonet diyebilirim.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Ben superonline kullanıyorum hem hızı hemde müşteri hizmeti olarak çok kötü türknet geçmeyi planlıyorum ama türknet den emin değilim bu yüzden danışmak istedim sizce türknet iyi bi seçenekmi
Alınır kardeşim aboneler bayağı memnun.

GodlyPain

80+ Bronze
Türk Telekom Almayın da

Hexter^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Selçuk
Altyapın varsa seve seve kullanırsın. Önce binanın altyapısını araştır derim

Ramazann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Doğru
Ping var diyolar türknette bende alacağım emin değilim

DCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cann
Bence turknet en iyisi gönül rahatlığı ile geçebilirsin. Ben internet hızları bütün markalarda aynı sandığım için türktelekom aldım ama çok yavaş asla türktelekom alma 2 sene kontrat imzaladım 2 sene boyunca türktelekomdan çıkamıyacağım. KISACA EN İYİSİ TÜRKNET.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
Turknet iyi bir seçenek fakat müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı ama onuda çözdüler turknet uygulamasını indiriyorsun hasar kaydı veriyorsun onlar arıyor seni 30dk iicnde alt yqpin varsa turknet al

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
Eger turknet gececeksen bende bir kod var verebilirim ikimizde 1ay bedava internet kazaniyoruz

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Müşteri hizmeti için TürkNet'e geçmeyi düşünüyorsan, Netspeede geç çünkü TürkNet'de müşteri hizmetinin h si yok.

YetEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf Efe Turan
Valla herkes Türknet'in müşteri temsilcisi kötü diyordu bende bu konuya çok önem veririm.
Sonra korka korka Türknet'İ aldım ve müşteri temsilcisi Türk Telekom'dan çok daha bilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,014
Üyeler
167,230
Son üye
rak-kun
Top Bottom