Türknet den millenicom a geçiş

sorun tam olarak ne anlatır mısın ?
şimdi şöyle ki ping sürekli olarak artış ve 00.00 da 00,20 ye kadar int hızım 2mbps ye kadar düşüyordu internet hız demek değil türknet bunu kavrayamamış halen çünkü int hıızm 35 aldığım halde oyunda 90 100 150 ms oluyorsa bir sorun vardır ve bu yüzden 2 tane logithec mouse kırdım dereceli maçta saçma sapan yerde ping giriyor

şimdi şöyle ki ping sürekli olarak artış ve 00.00 da 00,20 ye kadar int hızım 2mbps ye kadar düşüyordu internet hız demek değil türknet bunu kavrayamamış halen çünkü int hıızm 35 aldığım halde oyunda 90 100 150 ms oluyorsa bir sorun vardır ve bu yüzden 2 tane logithec mouse kırdım dereceli maçta saçma sapan yerde ping giriyor
açıkça anlatır mısınız.
-oyun
-ort. ping
-diğer sorunlar
bunları yazın.

Ekler

• a.png
    a.png
    42.4 KB · Hit: 43
türknetde problem yaşamayan tek ben miyim her problemim 24 saat içinde çözülüyor

Millenicom'a bir talep oluşturun.
Müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu bildirin. Müşteri hizmetleri gayet iyi.

LOL
Ortalama ping 45 50 int güzelse sürekli internetin sürekli yavaşlaması
tamam kablo ile bağlısınızdır diye umuyorum değilse kablo kullanın.
bunun dışında modem çok eski mi ?
millenicom ile iletişime geçtiniz mi ?
ayrıca cmd'e girin.
aşağıya ekleyeceğim kodları teker teker farklı testler olacak şekilde yapıştırın ve test bitince ekran görüntüsünü atın. Önce 1 sonra 2. Dosyanızın nerelerden geçtiğini ve oyunda max min kaç ping alabileceğinizi vb. görürüz. Bu ip adresi Lol ve valorant ip adresi.
Kod:
tracert 162.249.79.1
ping 162.249.79.1

tamam kablo ile bağlısınızdır diye umuyorum değilse kablo kullanın.
bunun dışında modem çok eski mi ?
millenicom ile iletişime geçtiniz mi ?
ayrıca cmd'e girin.
aşağıya ekleyeceğim kodları teker teker farklı testler olacak şekilde yapıştırın ve test bitince ekran görüntüsünü atın. Önce 1 sonra 2. Dosyanızın nerelerden geçtiğini ve oyunda max min kaç ping alabileceğinizi vb. görürüz. Bu ip adresi Lol ve valorant ip adresi.
Kod:
tracert 162.249.79.1
ping 162.249.79.1
Bu kodları bende bir deniyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,552
Üyeler
189,627
Son üye