Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
Bekle knk sabır sabır sabır...Geçiş aşamasında diyorsa beklicen biraz işlem tamamlanınca zaten sana bildirim gelir ve aranırsın.turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
Alt yapın varsa Türknet iyidir her türlü, gelişmekte olan ve yatırım desteği alan bir firma gittikçe büyüyor. Önünde daha çok yol var tabi. Yavaş yavaş gigafiber alt yapısıda getiriyorlar ama bir tık yavaş oda yatırım ile alakalı bir durum. Ben 7 sene kadar TürkNet kullandım gayet memnundum bir sıkıntı yaşamadım fazla, herkes numaraları yok muhattaba alınmıyoruz vs diyor ama müşteri destek hattı var numara onda iletişim kurulabiliyor. O da olmadı uygulaması gayet yeterli düzeyle oradan her türlü talep oluşturabiliyorsunuz zaten.turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
turknet iyidir bende bir kac yildir kullaniyorum, evet modem veriliyorpeki en kötü ihtimal ne zaman bağlantısı kurulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türknet modem vericek miydi ücretsiz bundan bişi diyen olmadı arama sırasında
alt yapım turk telekomun millenicom dan geçiş sağladım indirim yaptılar %25 15 senelik müşteri oldum içinBekle knk sabır sabır sabır...Geçiş aşamasında diyorsa beklicen biraz işlem tamamlanınca zaten sana bildirim gelir ve aranırsın.
Alt yapın varsa Türknet iyidir her türlü, gelişmekte olan ve yatırım desteği alan bir firma gittikçe büyüyor. Önünde daha çok yol var tabi. Yavaş yavaş gigafiber alt yapısıda getiriyorlar ama bir tık yavaş oda yatırım ile alakalı bir durum. Ben 7 sene kadar TürkNet kullandım gayet memnundum bir sıkıntı yaşamadım fazla, herkes numaraları yok muhattaba alınmıyoruz vs diyor ama müşteri destek hattı var numara onda iletişim kurulabiliyor. O da olmadı uygulaması gayet yeterli düzeyle oradan her türlü talep oluşturabiliyorsunuz zaten.
Teknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
evet geldi mail ile şifre değiştirdim zaman internet olmuyor kiTeknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.
şuan bağlantı işlemlerinme başladık aşamasındayız senin ne kadar sürdüTeknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.
Hocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.evet geldi mail ile şifre değiştirdim zaman internet olmuyor ki
şuan bağlantı işlemlerinme başladık aşamasındayız senin ne kadar sürdü
hafta sonu dahil olur mu acaba benim geçişseHocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.
bir önceki internet ile ne farkı vardı ben ping sorunu ile sürekli kompa şikayeti ile ayrıldımHocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.
Ne zaman başvurdunuz. Geçiş ise haftasonunun pek önemi olmuyor diye biliyorum. Kopmayı bilemem hocam ama ping düşmedi yükselmedi. Biraz da bu altyapınıza şansınıza portunuza kalıyor o yüzden daha iyi olacak diyemem denemeniz lazım.hafta sonu dahil olur mu acaba benim geçişse
bir önceki internet ile ne farkı vardı ben ping sorunu ile sürekli kompa şikayeti ile ayrıldım
dün başvurdum şuanNe zaman başvurdunuz. Geçiş ise haftasonunun pek önemi olmuyor diye biliyorum. Kopmayı bilemem hocam ama ping düşmedi yükselmedi. Biraz da bu altyapınıza şansınıza portunuza kalıyor o yüzden daha iyi olacak diyemem denemeniz lazım.