Neler Yeni

Turknet geçtim " Bağlantı İşlemlerinize Başladık " aşamasındayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
İyidir iyi.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
Bekle knk sabır sabır sabır...Geçiş aşamasında diyorsa beklicen biraz işlem tamamlanınca zaten sana bildirim gelir ve aranırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt yapın varsa Türknet iyidir her türlü, gelişmekte olan ve yatırım desteği alan bir firma gittikçe büyüyor. Önünde daha çok yol var tabi. Yavaş yavaş gigafiber alt yapısıda getiriyorlar ama bir tık yavaş oda yatırım ile alakalı bir durum. Ben 7 sene kadar TürkNet kullandım gayet memnundum bir sıkıntı yaşamadım fazla, herkes numaraları yok muhattaba alınmıyoruz vs diyor ama müşteri destek hattı var numara onda iletişim kurulabiliyor. O da olmadı uygulaması gayet yeterli düzeyle oradan her türlü talep oluşturabiliyorsunuz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki en kötü ihtimal ne zaman bağlantısı kurulur

türknet modem vericek miydi ücretsiz bundan bişi diyen olmadı arama sırasında

Son düzenleme:

tunaekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tuna
peki en kötü ihtimal ne zaman bağlantısı kurulur

türknet modem vericek miydi ücretsiz bundan bişi diyen olmadı arama sırasında
turknet iyidir bende bir kac yildir kullaniyorum, evet modem veriliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
fiber olmadım için verilmicekmiş benden tehmin edilir diyorlardı ücreti bu bı tık üzdü keşke alt yapım fiber olsaydı

Bekle knk sabır sabır sabır...Geçiş aşamasında diyorsa beklicen biraz işlem tamamlanınca zaten sana bildirim gelir ve aranırsın.

Alt yapın varsa Türknet iyidir her türlü, gelişmekte olan ve yatırım desteği alan bir firma gittikçe büyüyor. Önünde daha çok yol var tabi. Yavaş yavaş gigafiber alt yapısıda getiriyorlar ama bir tık yavaş oda yatırım ile alakalı bir durum. Ben 7 sene kadar TürkNet kullandım gayet memnundum bir sıkıntı yaşamadım fazla, herkes numaraları yok muhattaba alınmıyoruz vs diyor ama müşteri destek hattı var numara onda iletişim kurulabiliyor. O da olmadı uygulaması gayet yeterli düzeyle oradan her türlü talep oluşturabiliyorsunuz zaten.
alt yapım turk telekomun millenicom dan geçiş sağladım indirim yaptılar %25 15 senelik müşteri oldum için

Reyconjeff

80+ Bronze
Gigafiber altyapısı ise daha iyisi yok f/p lakin türk telekom altyapısı ise diğer isslere göre pahalı. Müşteri hizmetleri dışında da bir + sı yok

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Teknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
Teknik detaylar bölümüne bak eğer orada modem arayüz şifren vb. geldiyse modeme direkt gir farkında olmadan netin değişmiş olur. Türknete geçeli 1-2 hafta oldu memnunum. Netimin hızı arttı vdsl olmasına rağmen umarım sizinde sorununuz olmaz Türknetle.
evet geldi mail ile şifre değiştirdim zaman internet olmuyor ki

şuan bağlantı işlemlerinme başladık aşamasındayız senin ne kadar sürdü

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
evet geldi mail ile şifre değiştirdim zaman internet olmuyor ki

şuan bağlantı işlemlerinme başladık aşamasındayız senin ne kadar sürdü
Hocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
Hocam ben comnet koduyla geçtim öncelik verdiler ama en fazla 1-2 gün sürüyor. Başvurdum gece 5 gibi geçiş yaptılar. Şirketinize bağlı biraz.
hafta sonu dahil olur mu acaba benim geçişse

bir önceki internet ile ne farkı vardı ben ping sorunu ile sürekli kompa şikayeti ile ayrıldım

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
hafta sonu dahil olur mu acaba benim geçişse

bir önceki internet ile ne farkı vardı ben ping sorunu ile sürekli kompa şikayeti ile ayrıldım
Ne zaman başvurdunuz. Geçiş ise haftasonunun pek önemi olmuyor diye biliyorum. Kopmayı bilemem hocam ama ping düşmedi yükselmedi. Biraz da bu altyapınıza şansınıza portunuza kalıyor o yüzden daha iyi olacak diyemem denemeniz lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Efe
Ne zaman başvurdunuz. Geçiş ise haftasonunun pek önemi olmuyor diye biliyorum. Kopmayı bilemem hocam ama ping düşmedi yükselmedi. Biraz da bu altyapınıza şansınıza portunuza kalıyor o yüzden daha iyi olacak diyemem denemeniz lazım.
dün başvurdum şuan

Bağlantı İşlemlerinize Başladık aşamasında dedim gibi hayırlısı olsun eskisinden iyi olsun da o yeterli benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,070
Üyeler
163,428
Son üye
goril_exe
Top Bottom