Dusmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,027
Pişman olan çok görmedim ben%90'ı pişman.
Pişman olan çok görmedim ben%90'ı pişman.
Nasıl görmedin bilmiyorum ama ben gördüm ve kendim de yaşadım emin olabilirsin.Pişman olan çok görmedim ben
pişman olanlar var tabi ki millenicomun 3 katı civarıPişman olan çok görmedim ben
"Olanlar var" diyorsun, sadece bir kısımdan bahsediyorsun. TurkNet daha kendi altyapısını yaygınlaştırmadı ya, hele bi o fiber altyapılar 4-5 İlin tamamına gelsin o zaman paketlerdeki fiyat artışını deli gibi görürsünüz. TurkNet'in altyapı tarafında aman aman bir gideri mi var?Sana öyle oldu diye herkese mi böyle olucak? Memnun olanlar var
Emin ol İzmir Karşıyaka'da oturmama rağmen hiç umursamadılar. Gittim 5 kez başvurdum "Yönetici olarak" ki yönetici biziz. Ama getirmiyorlar işte. Anca folkarta getirmeyi düşünsünler.https://turk.net/fiber-internet buradan başvuruyorsun tabi site sakinleri ve yönetici ile konuşman lazım
Site olması şart kılınmış. Şehir merkezinde olmak zorunlu ve yönetici olmanız lazım. Tabi bütün bu koşulları karşılayan beni 1 kere olsun aramadılar.bu arada bir sitede oturmuyorum yinede mümkün mü bir binada oturuyorum?
bunlar biraz şey demek istiyorum da uyarı yemek istemiyorum"Olanlar var" diyorsun, sadece bir kısımdan bahsediyorsun. TurkNet daha kendi altyapısını yaygınlaştırmadı ya, hele bi o fiber altyapılar 4-5 İlin tamamına gelsin o zaman paketlerdeki fiyat artışını deli gibi görürsünüz. TurkNet'in aman aman bir gider mi var?
Fiber Patch telekomun, Altyapı telekomun, telekom altyapısında bi telekoma ödeme yapıyorlar, vae üzerinden hizmet sağladıkları için daha ucuza geliyor, sonra da kendi dnslerini oluşturup gene telekomdan çıkışı sağlıyorlar. Eee?
Emin ol İzmir Karşıyaka'da oturmama rağmen hiç umursamadılar. Gittim 5 kez başvurdum "Yönetici olarak" ki yönetici biziz. Ama getirmiyorlar işte. Anca folkarta getirmeyi düşünsünler.
Site olması şart kılınmış. Şehir merkezinde olmak zorunlu ve yönetici olmanız lazım. Tabi bütün bu koşulları karşılayan beni 1 kere olsun aramadılar.
nEbunlar biraz şey demek istiyorum da uyarı yemek istemiyorum![]()
gevşek vida gibi diyim
Bunlardan kastın nedir?gevşek vida gibi diyim
ilgisizler en kısaBunlardan kastın nedir?
O kadar araştırdım ve Altyapı Koordinasyon Merkezi'nin yayınladığı şartnameyi buldum. BB Dosyalarından.ilgisizler en kısa
Sakin la reis inanıyorum sanaO kadar araştırdım ve Altyapı Koordinasyon Merkezi'nin yayınladığı şartnameyi buldum. BB Dosyalarından.
Dosyanın yayınlanma tarihi 2016 ve dosyanın içerisinde "Kazı için ruhsat alabilecek firmalar" arasında TurkNet iletişim hizmetleri diyor. Yani 2016'da İzmir için de izin almışlar ama bak koskoca 4 yıl içerisinde sadece birkaç yere YAPA Götürmüşlerdir ki onun da Fiber ile alakası yok.
İcraat yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@DENI2 Al bak bu da kanıtı.
Meclis onayı 14.03.2016'da. O kadar yıl içerisinde göze batacak hiç bir şey yapmamışlar.
Alıntıyı görüntüle
GerildimSakin la reis inanıyorum sana![]()
ne besledin bu internet anlayışına merak ediyorumGerildim![]()