Neler Yeni

Türknet gigafiber hız testi.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yemek yedim geldiğimde inmişti :)
Alt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
Şuan türk Telekom kullanıyorum ve 94 küsür TL'ye 30 Mbps bile alamıyorum. Taahhüt bitince Türknete geçsem 100 Mbps'nin tamamını verebilir mi?
Gece kesintileri falan oluyor diyen vardı bi ara

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Alt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
Şuan türk Telekom kullanıyorum ve 94 küsür TL'ye 30 Mbps bile alamıyorum. Taahhüt bitince Türknete geçsem 100 Mbps'nin tamamını verebilir mi?
Bende sorun yok hepsini alıyorum ama benim türknet altyapısı ondan olabilir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Türknetin kendi altyapısı değilse çevrede türknet kullanan var mı, memnunlar mı diye sormak lazım. Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa bir sıkıntı çıktı mı tt ilgileniyor(ilgilenmiyorlar gibi bir şey ama hak yemeyek :D)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türknetin kendi altyapısı değilse çevrede türknet kullanan var mı, memnunlar mı diye sormak lazım. Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa bir sıkıntı çıktı mı tt ilgileniyor(ilgilenmiyorlar gibi bir şey ama hak yemeyek :D)
Bende sorun yok hepsini alıyorum ama benim türknet altyapısı ondan olabilir.
Altyapı sorgulayınca böyle çıkıyor hocam (Türknet'in kendi sitesinden sorguladım)

Ekler

• IMG_20220108_205946.jpg
    IMG_20220108_205946.jpg
    276.6 KB · Hit: 36

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
kesinlikle öyle bişe yok 8aylık kullanıısıyım bi kere internet gitmedi gittide 2 kere ondanda altyapı çalışamsı yapıyorlarmıs öneden bilgilendirdiler mail telefon yoluyla ve gündüz yerien aksam 2 de yaptılar çalışmayı mükemmel ib firma bu turknet ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk geç türknete sıkıntısız

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kablo le mi bağlısın yoksa Wifi üzerinden mi?

Kablo değil mi?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Yani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.
Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim :)
Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
bende 120 downloadla 15 000 le indiriyom yani hıh ne varmıs

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorun firmalarda aslında. Konu sahibiyle birebir aynı sistem evimde kurulu ama interneti veren firma Türknet olmadığı için 100Mbps alıyorum.

Şuan Türknet üzerinden 100Mbps Fiber alabilen herkes, Tüm Superonline ve Türk Telekom Fiber kullanıcıları bu hızları görebilir.

Çoğu kişi bu hızın sebebini Gigafiber altyapısı sanıyor ama burada internet kullananların en az 1/4 ünde benzer altyapılar var. Tek sorun altyapıyı döşeyen o başka firmanın sizi kısıtlamak istemesi…

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kesinlikle öyle bişe yok 8aylık kullanıısıyım bi kere internet gitmedi gittide 2 kere ondanda altyapı çalışamsı yapıyorlarmıs öneden bilgilendirdiler mail telefon yoluyla ve gündüz yerien aksam 2 de yaptılar çalışmayı mükemmel ib firma bu turknet ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk geç türknete sıkıntısız

İlk önce TT taahhütümün bitmesi lazım o.O2
Altyapı sorguladığımda 100 Mbps download
8 Upload olarak gözüküyor. Bu hızları tam olarak verebiliyor mu? En azından 80 Download verse
Şuan ki paketime 100₺ falan ödüyorum 35 Mbps zor görüyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
İlk önce TT taahhütümün bitmesi lazım o.O2
Altyapı sorguladığımda 100 Mbps download
8 Upload olarak gözüküyor. Bu hızları tam olarak verebiliyor mu? En azından 80 Download verse
Şuan ki paketime 100₺ falan ödüyorum 35 Mbps zor görüyorum
bbenim pakette aynı 120 download 8de upload alıyom eksiği yok fazlası var

Top Bottom