UzunKing
80+ Silver
Dahası
Bize 1.5 ay önce falan geldi.Umarım kısa sürede iyice yayılır, şu an çook nadir konumda çünkü.
Bize 1.5 ay önce falan geldi.Umarım kısa sürede iyice yayılır, şu an çook nadir konumda çünkü.
Aha 4 tane gigafiber400 liraya
Alt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ yeyemek yedim geldiğimde inmişti![]()
Bende sorun yok hepsini alıyorum ama benim türknet altyapısı ondan olabilir.Alt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
Şuan türk Telekom kullanıyorum ve 94 küsür TL'ye 30 Mbps bile alamıyorum. Taahhüt bitince Türknete geçsem 100 Mbps'nin tamamını verebilir mi?
Gece kesintileri falan oluyor diyen vardı bi ara
Türknetin kendi altyapısı değilse çevrede türknet kullanan var mı, memnunlar mı diye sormak lazım. Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa bir sıkıntı çıktı mı tt ilgileniyor(ilgilenmiyorlar gibi bir şey ama hak yemeyekAlt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
Şuan türk Telekom kullanıyorum ve 94 küsür TL'ye 30 Mbps bile alamıyorum. Taahhüt bitince Türknete geçsem 100 Mbps'nin tamamını verebilir mi?
Türknetin kendi altyapısı değilse çevrede türknet kullanan var mı, memnunlar mı diye sormak lazım. Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa bir sıkıntı çıktı mı tt ilgileniyor(ilgilenmiyorlar gibi bir şey ama hak yemeyek)
Altyapı sorgulayınca böyle çıkıyor hocam (Türknet'in kendi sitesinden sorguladım)Bende sorun yok hepsini alıyorum ama benim türknet altyapısı ondan olabilir.
kesinlikle öyle bişe yok 8aylık kullanıısıyım bi kere internet gitmedi gittide 2 kere ondanda altyapı çalışamsı yapıyorlarmıs öneden bilgilendirdiler mail telefon yoluyla ve gündüz yerien aksam 2 de yaptılar çalışmayı mükemmel ib firma bu turknet yaAlt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
direk geç türknete sıkıntısızAlt yapı sorguladığımda Fiber Olduğunu gördüm ve maks 100 Mbps alacağını gördüm hemde 100₺ ye
bende 120 downloadla 15 000 le indiriyom yani hıh ne varmısYani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.
Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim
Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
İlk önce TT taahhütümün bitmesi lazımkesinlikle öyle bişe yok 8aylık kullanıısıyım bi kere internet gitmedi gittide 2 kere ondanda altyapı çalışamsı yapıyorlarmıs öneden bilgilendirdiler mail telefon yoluyla ve gündüz yerien aksam 2 de yaptılar çalışmayı mükemmel ib firma bu turknet ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
direk geç türknete sıkıntısız
İnceleme - (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.
başvuru süreci? Başvurunuzu yaptığınız zaman belgeleri size mail yoluyla gönderiyorlar sizde bunu çıkartıp kargoluyorsunuz (mng kargoyla ücretsiz diğer kargo şirketleriyle ücretli) müşteri hizmetleri? başvurunuz yaptığınız zaman hesabınız oluşturuluyor bununla birlikte size bir müşteri...forum.donanimarsivi.com
O ney ? Yeniliyor mu ?Yani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.
Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim
Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
bbenim pakette aynı 120 download 8de upload alıyom eksiği yok fazlası varİlk önce TT taahhütümün bitmesi lazım
Altyapı sorguladığımda 100 Mbps download
8 Upload olarak gözüküyor. Bu hızları tam olarak verebiliyor mu? En azından 80 Download verse
Şuan ki paketime 100₺ falan ödüyorum 35 Mbps zor görüyorum