Yardım Türknet Hız sorgulama

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum.
Fakat bi sorum olacak. Ben türktelekom fiber sorgulama sitesinden sorgulama yaptım ve altyapımda fiber varmış. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için acaba internetim daha hızlı olur mu türknette hız sorgulaması yaptım ve bana 75mbps download ve 4mbps upload 86tl diyor acaba bu hızı bana verir mi yoksa yalan mı ?

Kardeşim ben türknet kullanıyorum altyapına göre 100mbps'e kadar alırsın benim altyapı 16mbsp'e kadar destekliyor fiber falan da yok bana gelen 10-11 mbps falan sabit fiyat 76 lira ödüyorum.Senin 86tl olması modem bedelinden dolayı

reis bende türknet kullandım bana 1 kere 45 tl ödeyeceğim fatura 70 tl geldi aradım 3 ay 20 tl ödedim

bide türknet çok güzel bir internet sunuyor tavsiye ederim fiyatına göre de güzel ama yayın yapacaksan yapamazsın

Kardeşim ben türknet kullanıyorum altyapına göre 100mbps'e kadar alırsın benim altyapı 16mbsp'e kadar destekliyor fiber falan da yok bana gelen 10-11 mbps falan sabit fiyat 76 lira ödüyorum.Senin 86 olması modem bedeli olması lazım
Hayır modem parası değil 35mbps download 3mbps upload 76 tl ama bana diyor ki altyapin müsait biz sana 75mbps download ve 4mbps upload verelim sende ayda 10 tl fazla öde yani 86tl ödersin diyor.

reis bende türknet kullandım bana 1 kere 45 tl ödeyeceğim fatura 70 tl geldi aradım 3 ay 20 tl ödedim

bide türknet çok güzel bir internet sunuyor tavsiye ederim fiyatına göre de güzel ama yayın yapacaksan yapamazsın
Yok ben oyun oynayacam fakat 2 gaming pc bağlanacak aynı modeme sorun olur mu wi-fi ile değil kablo ile bağlamayı düşünüyorum ping değerim acaba ne olur ?

Türknet iyi bir internet sağlayıcı fakat teknik destek anlamında 0 lar kardeşim.Gecenin köründe ping yaşadığında arayıp muhattap olucak birini bulamayabilirsin bu yüzden seçmiyor insanlar zaten.Fakat denenebilir mi?Bence denenmeli.O fiyatlarda taahütsüz bir internet bulamazsın çünkü.İnşallah iyi çıkar pingsiz oyunlar kardeşim..

reis söyleğim gibi ben 2 sene türknet kullandım çok memnun kaldım hiç böyle kanser olacak kadar ping sorunu yaşamadım ping tabi her operatörde oldğu gibi ara sıra yükseliyor.Modemide aç kapa yapınca düzeliyor.Kablo ile bağlarsan hiç ping sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ben inca diye bir adaptörle bağlandım . ping in en fazla 50 50 yi de geçeğini sanmıyorum bide ben kablosuz bağlandığım halde 50 ping alıyordum sen emin ol daha fazla alırsın

Türknet iyi bir internet sağlayıcı fakat teknik destek anlamında 0 lar kardeşim.Gecenin köründe ping yaşadığında arayıp muhattap olucak birini bulamayabilirsin bu yüzden seçmiyor insanlar zaten.Fakat denenebilir mi?Bence denenmeli.O fiyatlarda taahütsüz bir internet bulamazsın çünkü.İnşallah iyi çıkar pingsiz oyunlar kardeşim..
Eyw sanada

emrah haklı reis teknik destek konusunda 0 lar telefonun karşına çıkacak insan yok

reis söyleğim gibi ben 2 sene türknet kullandım çok memnun kaldım hiç böyle kanser olacak kadar ping sorunu yaşamadım ping tabi her operatörde oldğu gibi ara sıra yükseliyor.Modemide aç kapa yapınca düzeliyor.Kablo ile bağlarsan hiç ping sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ben inca diye bir adaptörle bağlandım . ping in en fazla 50 50 yi de geçeğini sanmıyorum bide ben kablosuz bağlandığım halde 50 ping alıyordum sen emin ol daha fazla alırsın
Eyw saol

Yok ben oyun oynayacam fakat 2 gaming pc bağlanacak aynı modeme sorun olur mu wi-fi ile değil kablo ile bağlamayı düşünüyorum ping değerim acaba ne olur ?
Bende de 2 tane bilgisayar var biri masaüstü diğeri laptop aynı internete bağlı kullanıyoruz laptop'da genelde film izleniyor video v.s masaüstüde oyun ama ping değerleri normal bir sıkıntı yok arada bir çıktığı oluyor ama her zaman değil

Türnet öneririm kullanıcılar memnun hem de taahhüt yok daha ne olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri