alperellow
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya 1000mbps olduğu için sıkıntı olmaz diye de düşünüyorum ama şikayetler de varbazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü şans meselesi cürüm
Ya 1000mbps olduğu için sıkıntı olmaz diye de düşünüyorum ama şikayetler de varbazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü şans meselesi cürüm
olur canim olurYa 1000mbps olduğu için sıkıntı olmaz diye de düşünüyorum ama şikayetler de var
1 yılda 3 kere falan kesildi. 1 saat sonra geldi.ya 1000mbps çok güzel geliyor kulağa ama aniden kesiliyor diyenler de var napıcam bilmyiorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiç kesildiği, hızın azaldığı oldu mu
ya binamız biraz eski bir tek ondan korkuyorum ama altyapı var
bu 0'a inme olayı çok mu oluyor
evet 950tllik modemi bedavaya kuruyorlar, cayma bedelin olursa 1000tlye kadar ödüyorlar, 7/24 müşteri hizmetleri var
bilmiyorum kutuyu koymaları için izin gerekiyormuşBinaya kadar kablo geldiyse binadakileri niye ilgilendiriyor ki kablo? Nerede oturuyorsun?
Neyse sonuç olarak ben kullanıyorum 10 aydır ilk aylar mobilde sıkıntı yaşadım ama düzeldi sonradan şu an sıkıntısız. Speedtestte de 850 altı değer görmüyorum normalde
140tl verip 24mbps alabiliyormuşummillenicom öneririm 3yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
umarım ya, teşekkür edderim1000mbps gigafiber ise kesinlikle geç değilsede geçebilirsin bence güzel firma ama yani altyapıdan altyapıya değişiklik gösterirde yani 1000mbps azda değil.
Bence Türknet Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı.1000mbps alabilirim ama binadakilerin izin vermesi gerek kablo çekilmesi için. Binadakiler de çekmiyor kötü gibi şeyler demişler. Kullananlara veya bu konuda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Kopmalar, bağlantı sorunları, hız düşüşleri gibi şeyler oluyor mu? TürkNet gerçekten kötü mü?
Ben suan turknet gigafiber kullanıyorum. Oyunlarda ping yok. En dusuk 890 mbps aldım1000mbps alabilirim ama binadakilerin izin vermesi gerek kablo çekilmesi için. Binadakiler de çekmiyor kötü gibi şeyler demişler. Kullananlara veya bu konuda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Kopmalar, bağlantı sorunları, hız düşüşleri gibi şeyler oluyor mu? TürkNet gerçekten kötü mü?