Neler Yeni

Türknet mi Kablonet mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali SAMUR
Adana Çukurova'da yaşıyorum bölgemizde türktelekomun altyapısı 100mbps iken kablonetin 1000mbps fiber altyapısı bulunmakta. Türknet ve Kablonet'ten fiyat aldım. Türknet aylık 500 ama kurulum ücreti olduğu için ilk 6 ay fazladan 140 tl faturanıza yansıtıcaz dedi yani 840 tl kurulum ücreti var ve türk telekomun altyapısını kullanıyor (taahhüt yok). Kablonet ise (24 ay taahhüt sözüne) eğer 100mbps alırsak ilk 12 ay 500 son 12 ay 600 tl dedi, 1000mbps fiber alırsak modem kiralama ücreti falan dahil ilk 12 ay 750 son 12 ay 850 tl dedi, 100mbps alıp memnun kalmazsak 1000 mbps ye paketi yükseltebiliyoruz. Sizce hangisi mantıklı, bu devirde 100mbps bana yeterli gibi geliyor, 6 kişilik bir aile ve herkes internette yt instagram da video izliyor ben ekstra olarak bilgisayardan oyun oynuyorum. Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim :)

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
EminEric
Adana Çukurova'da yaşıyorum bölgemizde türktelekomun altyapısı 100mbps iken kablonetin 1000mbps fiber altyapısı bulunmakta. Türknet ve Kablonet'ten fiyat aldım. Türknet aylık 500 ama kurulum ücreti olduğu için ilk 6 ay fazladan 140 tl faturanıza yansıtıcaz dedi yani 840 tl kurulum ücreti var ve türk telekomun altyapısını kullanıyor (taahhüt yok). Kablonet ise (24 ay taahhüt sözüne) eğer 100mbps alırsak ilk 12 ay 500 son 12 ay 600 tl dedi, 1000mbps fiber alırsak modem kiralama ücreti falan dahil ilk 12 ay 750 son 12 ay 850 tl dedi, 100mbps alıp memnun kalmazsak 1000 mbps ye paketi yükseltebiliyoruz. Sizce hangisi mantıklı, bu devirde 100mbps bana yeterli gibi geliyor, 6 kişilik bir aile ve herkes internette yt instagram da video izliyor ben ekstra olarak bilgisayardan oyun oynuyorum. Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim :)
şahsen millenicom kullanıyorum biraz pahalı diğerlerine göre ama ocaktan sonra hepsi aynı olucak büyük ihtimalle olmazsa değiştirmeyi düşünüyorum kablonet veya comnet e geçmeyi düşünüyordum ama millenicomdan şu an memnunum ocağa kadar beklemenizi tavsiye ederim taahütünüz falan varmıydı şu an hangi sağlayıcı kullanıyorsunuz

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Görkem
her iki firmadan da 2 sne boyunca hizmet aldığınızı farzedelim

kablonet 550 ye
turknet 535 e geliyor aylık hadi birinin referansı ile gelip 1 ay ücretsiz hak aldınız diyelim 515 tl ye geliyor

tabi bu durum turknetin 2 sene boyunca zam yapmayacağını düşünürsek böyle
ilk zamda fiyat avantajını kaybedersiniz

diğer operatörlerden sorgulatma yapmadınız mı
netspeed millenicom comnet gıbırnet

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Talat

Gıbırnet tavsiye ederim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali SAMUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen millenicom kullanıyorum biraz pahalı diğerlerine göre ama ocaktan sonra hepsi aynı olucak büyük ihtimalle olmazsa değiştirmeyi düşünüyorum kablonet veya comnet e geçmeyi düşünüyordum ama millenicomdan şu an memnunum ocağa kadar beklemenizi tavsiye ederim taahütünüz falan varmıydı şu an hangi sağlayıcı kullanıyorsunuz
Daha önce türk telekomun 100mbps internetini ve türkcellin düşük hızda ( ya 24 ya 36 idi galiba) kullanıyodum ve türkcell paketi düşük olduğu için berbat bir deneyim oldu ( ben seçmedim jklfsjdflk ) türk telekomda bi sıkıntı yaşamadık ama 2 yıl önce kullanıyorduk ve akıcıydı. şuan ise yaklaşık 3 aydır herhangi bir ev interneti kullanmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her iki firmadan da 2 sne boyunca hizmet aldığınızı farzedelim

kablonet 550 ye
turknet 535 e geliyor aylık hadi birinin referansı ile gelip 1 ay ücretsiz hak aldınız diyelim 515 tl ye geliyor

tabi bu durum turknetin 2 sene boyunca zam yapmayacağını düşünürsek böyle
ilk zamda fiyat avantajını kaybedersiniz

diğer operatörlerden sorgulatma yapmadınız mı
netspeed millenicom comnet gıbırnet
türk telekom, türkcell ve vodafone nin internetten fiyatlarına baktım fakat pahalı geldi. Netspeed ve millenicomu daha önce duydum fakat comneti ve gibirneti duymamıştım, o yüzden ne kadar güvenilir ve kullanıcıları memnun mu bilmiyorum, türk telekomun altyapısını mı kullanıyorlar?

Gıbırnet tavsiye ederim..
Araştırıcam teşekkür ederim.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Talat
Daha önce türk telekomun 100mbps internetini ve türkcellin düşük hızda ( ya 24 ya 36 idi galiba) kullanıyodum ve türkcell paketi düşük olduğu için berbat bir deneyim oldu ( ben seçmedim jklfsjdflk ) türk telekomda bi sıkıntı yaşamadık ama 2 yıl önce kullanıyorduk ve akıcıydı. şuan ise yaklaşık 3 aydır herhangi bir ev interneti kullanmıyoruz.

türk telekom, türkcell ve vodafone nin internetten fiyatlarına baktım fakat pahalı geldi. Netspeed ve millenicomu daha önce duydum fakat comneti ve gibirneti duymamıştım, o yüzden ne kadar güvenilir ve kullanıcıları memnun mu bilmiyorum, türk telekomun altyapısını mı kullanıyorlar?

100 mb 350 tl ödüyorum

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
1000mbps 400 500 falan ödüyoruz

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Görkem

hocam bahsettiğim firmalardan da fiyat alın
ayrıca bahsettiğim firmalar da turknet gibi taahütsüz firmalar ve turknetten daha ucuz firmalar

en azından uygun fiyata bir deneyim yaşarsınız olumlu mu olur olumsuz mu bilemem ama olumlu olursa devam edersiniz turknete göre daha ucuza
olumsuz olursa taahütünüz yok direkt geçiş işlemi yaparsınız başka servis sağlayıcısına

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
türknetin 6 ay boyunca 250 tl kampanyası var hala aktif

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali SAMUR
100 mb 350 tl ödüyorum
Şimdi baktım da upload hızı bi tık düşük gibi, çoğu sağlayıcı gibi. İnternet sağlayıcıları bunu neden bu kadar düşük tutuyor anlamıyorum, yapsana şunu 30-40 mbps, bu sorunu çözen sadece türknet gibi. Onun dışında günün belli saatlerinde düşüş yaşıyor musunuz veya başka artısı eksisi var mı acaba? fiyatı gayet uygunmuş internette 100mbps 320tl idi.

Farex

80+ Silver
Kardeşim bak açık ara Türkiye de en iyi internet firması kablonet sebebi devlet firması olduğu için özel şirketlerde yaşanılan sorunlar o firmada olmuyor bir sorun yaşadığında muhatap bulabilirsin bak ben bütün İSS leri zamanında denedim ve gördüm şuan aileme Türkiye de 100/20 kablonet kullandırıyorum 2014 den beri ve bu süre zarfında Türk Telekom’un altyapısından Türklere kullandım yok kardeşim eğer kafan rahat düzgün hizmet almak istersen tercihin bu olamlı

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Talat
Şimdi baktım da upload hızı bi tık düşük gibi, çoğu sağlayıcı gibi. İnternet sağlayıcıları bunu neden bu kadar düşük tutuyor anlamıyorum, yapsana şunu 30-40 mbps, bu sorunu çözen sadece türknet gibi. Onun dışında günün belli saatlerinde düşüş yaşıyor musunuz veya başka artısı eksisi var mı acaba? fiyatı gayet uygunmuş internette 100mbps 320tl idi.
ben 100 mb dowland 20 mb upload alıyorum hocam bulundugum yerde en yüksek bu şuan düşüs felan yasamıyorum kopma felan olmadı 3 yıldır kullanıyorum arakdaslarımda kullanıyor

Top Bottom