Neler Yeni

Türknet mi türk telekom mu ?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
kablonet kullanan 3 arkadaşım var aynı sitede oturuyoruz hiçbiri memnun değil
Önceden diğer internet sağlayıcılarını kullanmamışlarsa memnun kalamazlar zaten. Ben Millenicom kullanıyorum ama KabloNETe geçmek istiyorum ama alt yapı olmadığından geçemiyorum. Ama genede ben memnunum. KabloNET' in verdiği hizmeti başka hiçbir interent sağlayıcısı vermiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
merhaba şu anda türk telekom kullanıcısıyım ve sözleşme sona erdi altyapı olarak kablonet var başka bir şey yok türk telekomdada 24mbps download 8mbps upload hızı alıyorum ama vaat ettikleri hız internetten hız testi yapınca gelmiyor sizce Türknete geçmeli miyim ?
Fiber hariç tüm altyapılarda şöyle bir kural vardır. alabileceğin kesintisiz sağlıklı internet. altyapının desteklediğinin yarısıdır. bunu bilen çok az kişi vardır. altyapı 65 desteklerse 35lik paket alınır, 100 desteklerse 50 alınır ama illa yarısı olacak diye bir şey yok. benim altyapım 87 ama 50lik paketi 6ping ile tamamiyle kullanıyorum. üstelik türk telekom. ama kablonet varsa kablonete geçebilirsin. altyapı kiminse onu tercih et mutlaka. eskiden vodafone net kullanıyordum. 40larda pingim vardı şimdi bayağı bi düştü. kablonet tercih edebilirsin. başkalarını boşver. 4 yıldır sektörün içinde sayılırım ve bence kablonet al.

Top Bottom