Öneri Türknet mi yoksa Millenicom

Panzerr5

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler benim anlamadıgım bişe var 2 internet sorgulatıyorum Türknet : 26 mbps Millenicom : 77 mbps
taahhütüm biticek hangisine geceyim sizçe
esaa.png
sa
aeee.PNG
glayıcısından da alt yapı

Ekler

• esaa.png
    esaa.png
    32.5 KB · Hit: 59
  • aeee.PNG
    aeee.PNG
    42.7 KB · Hit: 53
kablonet öneririm

Türknet öneririm

Türknet çok iyidir fakat çok fazla mbps farkı var en yüksek hangisi veriyorsa onu seç milenide güzel şirekt fazla şikayetini hatırlamıyorum

Millenicom, aradaki mbps farkı çok.

millenicom turknet arasında hız aynı olsa turknet derdim ama hız farkı çok kesinlikle millenicom

Turknet bölgenize tt altyapısı, milleni ise superonline altyapısı üzerinden hizmet veriyor. Milleni öneririm

kablonet öneririm
kendim kablonet kullanıyorum hiç bir şekilde önermiyorum siz neden öneriyorsunuz merak ettim. benim önermemem sebebim saat 7 ila 12 arası 100 mps inernet herkezde 24 mps düşüyor upload desen zaten leş berbat veriyor 5 tam bile veremiyor sizin yorumunuzu merak ediyorum tek artısı hiç bir şekilde bağlantı kopmuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Gerçekten 77 mbps verecek mi emin değilim, bildiğim kadarıyla iki firma da TT alt yapısı kullanıyor. Türknet bu aralar kendi altyapısına özen gösteriyor ama onunda bilgisini vereyim.

Yani çevrenizde kullananlara bi' danışın yazacaktım, arada ciddi bi' hız farkı var.

Şuanki yasal fiyatlandırmayı da göz önüne alırsak millenicom. Önceden Türknette kullandım hiç bir müşteri destek hizmeti yok. Arıza olunca tek çaren arız kayıdı açıp ellerini bağlayıp beklemek..
Millenicom için davet kodum: 37799. Sende, bende 1 ay ücretsiz kullanabiliriz. Yeni aboneyim umarım sıkıntılar yaşamam.

Geri