Tamamdır isim soyisim de yaz kardeş belki sorarlar yarın arayıp kodu söylüyorum ikimizde faydalanalımE902265E buyrun hocam
ALADDİN ÇAKICITamamdır isim soyisim de yaz kardeş belki sorarlar yarın arayıp kodu söylüyorum ikimizde faydalanalım
TurkNet, GıbırNet, Millenicom, Comnet ve Netspeed arasından hangisi cazip geliyorsa onu seç derim.
iyi de sıkıntıdan kastım kesinti değil kesinti problemleri yaşamıyorum ben hiçbir şekilde. vdsl hat kullandığım için zaten kesintiler türk telekom kaynaklı oluyor olsa da. çünkü türk telekom altyapısı kullanıyor2 gün internetsiz kalmak için çok uzun süre
Yani önerim Millenicom olur 2 hafta oldu geçeli Türknetin müşteri hizmeti olmaması çok sıkıntı bir durum benceMerhaba arkadaşlar çok şükür malum firma ile olan tahüt sürem bitiyor yeni bir operatöre geçiş yapmak istiyorum alt yapım 82 megabite kadar destekliyor sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Turknet 100 megabit için 99.90 lira
Milenicom 100 megabit için 105 lira
İki operatör de tahütsüz
Ben geçerken çarşamba günü aramıştım saat 18de felan perşembe günü öğlen felan bağlanmıştı tek yaptığım modem kurulumuydu kesinti hiç olmadı.2 gün internetsiz kalmak için çok uzun süre