Türknet'e Geçilir Mi?

xcuma4

80+
Reaksiyon skoru
48
Türk Net e geçmelimiyim dedikleri kadar iyi mi? . Şuan türktelekom internet kullanıyorum tivibu+25mb internet 180tl fatura gelmiş aşırı fazla türknet i sorguladım 85m alt yapı diyor gecmelimiyim sizce birde kac yıl tahadütü var türknetin beyenmezsem felan geri dönebilirmiyim simdiden teşekkürler.

Knk Türkçe kursuna yazılabilirsin. Çok fazla yazım hatası yapmışsın. :peeposad2:

Türk NeT e Geçmelimiyim dedikleri kadar iyi mi? şuan türktelekom internet kullanıyorum tivibu+25mb internet 180tl fatura gelmiş aşırı fazla türknet i sorguladım 85m alt yapı diyor gecmelimiyim sizce birde kac yıl tahadütü var türknetin beyenmezsem felan geri dönebilirmiyim simdiden teşekkürler

Bi bak istersen sana yardımcı olur belki

Türk NeT e Geçmelimiyim dedikleri kadar iyi mi? şuan türktelekom internet kullanıyorum tivibu+25mb internet 180tl fatura gelmiş aşırı fazla türknet i sorguladım 85m alt yapı diyor gecmelimiyim sizce birde kac yıl tahadütü var türknetin beyenmezsem felan geri dönebilirmiyim simdiden teşekkürler
geç bence taahhüt yok baktın olmuyor iptal edip başka ISS ye geçersin

Taahhüt yok begenmezsen kapatabilirsin istediğin zaman çıkabilirsin fiyatı 139₺ şuan eğer arkadaşlık kodunu kullanırsanız ilk ay size ve bana fatura gelmiyor. OVI39MB35DDC arkadaş davet kodum. 6 aydır kullanıyorum 100 mbps dediler 99 olduğunu görmedim.

Türk Net e geçmelimiyim dedikleri kadar iyi mi? . Şuan türktelekom internet kullanıyorum tivibu+25mb internet 180tl fatura gelmiş aşırı fazla türknet i sorguladım 85m alt yapı diyor gecmelimiyim sizce birde kac yıl tahadütü var türknetin beyenmezsem felan geri dönebilirmiyim simdiden teşekkürler.
Eğer 1-2 yıl içinde altyapı gelmeyecek ise taahhütlüye geçebilirsin çünkü Türknet 140tl oldu ve ileride fiyat daha da yükselebilir.
Eğer 100tl'ye falan güzel bir taahhüt yakalarsan 1 veya 2 sene sabit fiyat ödersin.

Eğer 1-2 yıl içinde altyapı gelmeyecek ise taahhütlüye geçebilirsin çünkü Türknet 140tl oldu ve ileride fiyat daha da yükselebilir.
Eğer 100tl'ye falan güzel bir taahhüt yakalarsan 1 veya 2 sene sabit fiyat ödersin.
Türknet haziran 2023e kadar zam yapmayacak

Geç bence hem daha hızlı olur hem daha ucuz olur

3 seneden fazladır kullanıyorum . İlk geçiş yaptığım da bir kaç problem yaşamıştım. Ama gün geçtikçe daha iyiye giden bir sistemleri var. Kendileri arayıp alt yapıniz daha hızlı interneti sağlayabilir diyerek hızını artirmislardi . Ttnette iken 8-16 MB alırken şu an 50 MB lerde dolanıyorum .

Düzeltme : fiyat konusunda ise Türkiye de top sırada kendine yer beğeniyor firma .

TurkNete 140 tl vermektense NetSpeed kullan 98tl öde (davet kodu ile 93tl). Hizmet kalitesi ve musteri hizmetleride cok iyi.

Türknetin taahhütü falan yok beğenmezsen iptal şeklinde.
Millenicom veya Türknete geçip keyfinize bakınız.

Türknet kullanıcısıyım gayet memnunum

Geri