Neler Yeni

Türknet'e geçmek istiyorum

Şuanki servis sağlayıcımdan memnun değilim ve TürkNET'e geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla internet deneyimi kesinlikle mükemmel ama teknik destek ve eve internet hizmetinin bağlanması konusunda sorunlar yaşayanların sayısı oldukça fazla. TürkNET kullanan var ise veya konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Al
Altyapı göre seçilmesi lazim bence.
Altyapı derken mesela ? Şuan GÖKNET kullanıyorum. 35Mbps download / 4-5 Mbps upload alıyorum ama çok yavaşlama oluyor. Upload bazen 0.8 lere iniyor öle olunca internette bile gezemiyorum çünki linki açma isteği bile gitmiyor karşıya gibi.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güvenmiyorum isen millenicoma bakabilirsin altyapının destekliyor ise müşteri hizmetleride gayet güzel

Python

80+
En iyi hizi hangisi veriyor'sa ona geçilmesi dedin sadece.
Al

Altyapı derken mesela ? Şuan GÖKNET kullanıyorum. 35Mbps download / 4-5 Mbps upload alıyorum ama çok yavaşlama oluyor. Upload bazen 0.8 lere iniyor öle olunca internette bile gezemiyorum çünki linki açma isteği bile gitmiyor karşıya gibi.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Al

Mesela altyapın Türk Telekom ise Türk Telekom Türknet ise Türknet tercih etmeni söylüyor arkadaş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela altyapın Türk Telekom ise Türk Telekom Türknet ise Türknet tercih etmeni söylüyor arkadaş.
Altyapım türk telekom ama şuan anlaşmalı farklı bir şirketten kullanıyorum. Genel anlamda memnunum ama bıktıran olaylar var firma değiştirmek istiyorum. Günümüzde çoğu internet sağlayıcısı zaten TT anlaşmalı altyapısını kullanıyor

aslında arkadaşın tavsiyesi olan Millenicom türknetten daha mantıklı geliyor. Türknette teknik destek konusunda gerçekten endişeliydim

Top Bottom