TurkNete Geçmeli Miyim?

Zeclas.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Arkadaşlar türtelekomda taahütümüz var tam fiyatını sorgulamadık ama daha geçeli 3 ay falan oluyor turknet altyapısı yeni geldi fiber olarak türktelekomde 20ye 2 105tl türknette 100e 4 85tl taahüt ödeyip geçmek mantıklımı?

Geçenlerin bazısı memnun bazısı 1 aydır bekliyoruz interneti geçiren yok diyor kullanan cevaplasın diyor ve çekiliyorum.

Fiber altyapın varsa geçebilirsin. Ama vdsl-adsl ise geçmeni önermem.

Ekler

• Screenshot_75.png
    Screenshot_75.png
    99.3 KB · Hit: 43
fiberim var bakın ekran görüntüsü atıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçebilirsin o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yinede internet konusunda daha bilgili birisini çağırıyım. @alpolojix

Arkadaşlar türtelekomda taahütümüz var tam fiyatını sorgulamadık ama daha geçeli 3 ay falan oluyor turknet altyapısı yeni geldi fiber olarak türktelekomde 20ye 2 105tl türknette 100e 4 85tl taahüt ödeyip geçmek mantıklımı?
4 yıldır TürkNet VDSL 75 Mbps kullanıyordum. 1 buçuk haftadır 100Mbps kullanıyorum. Eğer altyapın destekliyorsa tavsiye ediyorum. Firmanın tek sorunu müşteri hizmetlerinin olmayışı. Fakat bu benim için bir problem arz etmiyor. Çünkü bu süre zarfında 10 - 15 kere arıza bildirimi açtıysam maksimum 2 iş gününde arızam giderilmiş oluyor.
Fiber altyapın varsa geçebilirsin. Ama vdsl-adsl ise geçmeni önermem.
VDSL-ADSL ise geçmemesini neden öneriyorsunuz açıkçası merak ettim.

fiberim var bakın ekran görüntüsü atıyım
fiber ise geçebilirsin. ama ne kadar iyi bir hizmet alırsın bilemem.

4 yıldır TürkNet VDSL 75 Mbps kullanıyordum. 1 buçuk haftadır 100Mbps kullanıyorum. Eğer altyapın destekliyorsa tavsiye ediyorum. Firmanın tek sorunu müşteri hizmetlerinin olmayışı. Fakat bu benim için bir problem arz etmiyor. Çünkü bu süre zarfında 10 - 15 kere arıza bildirimi açtıysam maksimum 2 iş gününde arızam giderilmiş oluyor.

VDSL-ADSL ise geçmemesini neden öneriyorsunuz açıkçası merak ettim.
siz 10-15 kez arıza bildirimi açarsınız maksimum 2 iş gününde hallolur. Ben tt'de 1 kez arıza kaydı açarım onda da ertesi gün evimde olunur. TT altyapısında TT Kullanmanın farkı da budur.

fiber ise geçebilirsin. ama ne kadar iyi bir hizmet alırsın bilemem.

siz 10-15 kez arıza bildirimi açarsınız maksimum 2 iş gününde hallolur. Ben tt'de 1 kez arıza kaydı açarım onda da ertesi gün evimde olunur. TT altyapısında TT Kullanmanın farkı da budur.
10 - 15 kez ardarda açılan arıza kayıtları değil. Sırf TürkNet'e laf atmak için, kötülemek için yanlış anlamayın lütfen, çarpıtmayın.
Hizmet aldığım 4 yıl boyunca açılan arıza kayıtlarından bahsediyorum.

Yaklaşık 2 yıl boyunca Türknet kullandım ve memnun kalmadım, sana da tavsiyem geçme.

yalnız baya para isteyecektir TT tahaddüt cayma olarak daha 3 ay yeni olmuş diyorsunuz çünkü?

10 - 15 kez ardarda açılan arıza kayıtları değil. Sırf TürkNet'e laf atmak için, kötülemek için yanlış anlamayın lütfen, çarpıtmayın.
Hizmet aldığım 4 yıl boyunca açılan arıza kayıtlarından bahsediyorum.
e tm bende 4.5 yıl boyunca kullanıyorum sadece 1 kez arıza kaydı oluşturdum.

Hiç bulaşma, TürkTelekom veya Millenicom'a başvur.

Geri