Türknet'e geçmeli miyim?

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Arkadaşlar şu anda Türk Telekom ev interneti kullanıyorum,16 mbps download 1 mbps upload a 93 tl ödüyorum ki canıma tak etti.Dün Türknet müşteri hizmetlerini aradım 75 mbps download 8 upload(Max altyapının desteklediği değerler) 99 tl.Sizce geçiş yapmalı mıyım?

Arkadaşlar şu anda Türk Telekom ev interneti kullanıyorum,16 mbps download 1 mbps upload a 93 TL ödüyorum ki canıma tak etti.Dün Türknet müşteri hizmetlerini aradım 75 mbps download 8 upload(Max altyapının desteklediği değerler) 99 TL.Sizce geçiş yapmalı mıyım?
Sana bir şey soracağım kusura bakma Türknet kullanmadığım için sorununa bir şey diyemem ama Türknet ne kadarını karşılıyor cayma bedelinin?

Taahhüt süren bitmeye yakınsa ve cayma bedeli istemiyorlarsa kesinlikle geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana bir şey soracağım kusura bakma Türknet kullanmadığım için sorununa bir şey diyemem ama Türknet ne kadarını karşılıyor cayma bedelinin?
Paketlere göre değişiyor. Gigafiber'de 480 TL

4 yıldır türknet kullanıyorum. Gerçekten kaliteli.

Hayır

Hayır.

Taahhüt süren bitmeye yakınsa ve cayma bedeli istemiyorlarsa kesinlikle geç

Paketlere göre değişiyor. Gigafiber'de 480 TL
Cayma bedeli ödeyeceğim herhalde gerçi 2 yıllık Türk telekom müşterisiyim gerçi bildiğim kadarıyla 12 aydan sonra alınmıyor.

Neden?Hangi sağlayıcı önerirsiniz?

Hic düsünme ve turknete gec hocam. Ttnetten kurtulduğum güne çok seviniyorum. Ttnet abonesiyken 8 10 mpbs hız alıyordum. Turknete gecince 100mbps aliyorum. Turk telekom tekel olmus

Hic düsünme ve turknete gec hocam. Ttnetten kurtulduğum güne çok seviniyorum. Ttnet abonesiyken 8 10 mpbs hız alıyordum. Turknete gecince 100mbps aliyorum. Turk telekom tekel olmus
Türknet'in müşteri hizmetleri konusunda ki tavrı beni biraz ürkütüyor.

Cayma bedeli ödeyeceğim herhalde gerçi 2 yıllık Türk telekom müşterisiyim gerçi bildiğim kadarıyla 12 aydan sonra alınmıyor.

Ben türknetten millenicoma geçtim türknet benim için rezaletti en kötü yönlerinden iki tanesi şuydu; hem kendilerinden kaynaklanan ping sorununu benden kaynaklı gibi gösterip düzeltmiyorlardı hemde bir şey olduğu zaman karşın da bi muhatap yok anca mesaj atıp bekliyosun. Millenicomu öneririm ben.

TurkNet genelde sitedeki değerleri vermiyor.
"bakır kablo zaafiyatı - santral uzaklığı" gibi sebepler gösterip çoğu kullanıcıya farklı hız veriyor.
Sorun yaşandığı zaman da çözmesi günler-haftalar sürebiliyor.
Bazen arızan giderilmediği halde "Arızanız çözülmüştür, destek kaydınız kapanmıştır." diye bildirim geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,975
Üyeler
185,201
Son üye
Batuhanzaman
Geri