Neler Yeni

Türkneti iptal edicem ne zaman internet kesilir

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Arkadaşlar millenicoma geçicem ama millenicom şu anda benim turknetimi iptal edemiykr bende e devlet uzerinden iptal edicem, iptal ettigim andami kesilihor yoksa bir sure varmi

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ahmet
Ben iptal talebimi verdikten 3 yada 4 gün sonra kestiler. Türknet iyi tarafı o adamlar hiç uğraştrımadı bi son faturayı kesiyolar ama 1/2 hafta sonra onuda kullanmadığın günlerin bedelini geri veriyolar. Ben de 2 ay önce kapattım 3 yıllık aboneliğimi.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben iptal talebimi verdikten 3 yada 4 gün sonra kestiler. Türknet iyi tarafı o adamlar hiç uğraştrımadı bi son faturayı kesiyolar ama 1/2 hafta sonra onuda kullanmadığın günlerin bedelini geri veriyolar. Ben de 2 ay önce kapattım 3 yıllık aboneliğimi.
Yani ben iptal talebimi verip hemen millenicoma başvurabilirmiyim

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar millenicoma geçicem ama millenicom şu anda benim turknetimi iptal edemiykr bende e devlet uzerinden iptal edicem, iptal ettigim andami kesilihor yoksa bir sure varmi
Neden iptal edemiyor ki?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
konu ile alakasız ama eğer müsaitseniz bir kaç sorum var türknet hakkında cevap verir misiniz?
Kaç yıldır çöp tt ile uğraşıyorum aldığım 10mbps bile değil sizce turknete geçeyim mi?
Altyapı 79mbps diyor 50 60 mbps alabilir miyim?
Birde taahüt yokmuş gerçekten yoksa almayı düşünüyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
konu ile alakasız ama eğer müsaitseniz bir kaç sorum var türknet hakkında cevap verir misiniz?
Kaç yıldır çöp tt ile uğraşıyorum aldığım 10mbps bile değil sizce turknete geçeyim mi?
Altyapı 79mbps diyor 50 60 mbps alabilir miyim?
Birde taahüt yokmuş gerçekten yoksa almayı düşünüyorum.
Türknet'ten vazgeçiyor arkadaş bence hiç önereceğini düşünmüyorum.
Sana tavsiyem Millenicom'dur.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ahmet
Türknet'ten vazgeçiyor arkadaş bence hiç önereceğini düşünmüyorum.
Sana tavsiyem Millenicom'dur.
Benim türknetten çıkma sebebim öğrenci evini dağıtmamızdan dolayı yoksa türknet gayet güzeldi 3 sene tertemiz hızlı kullandık ha arda koptumu koptu.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Benim türknetten çıkma sebebim öğrenci evini dağıtmamızdan dolayı yoksa türknet gayet güzeldi 3 sene tertemiz hızlı kullandık ha arda koptumu koptu.
Ben seni etiketlediğini fark etmemiştim sori. Fakat türknetten memnun kalan nadir kişilerden birisin gördüğüm kadarıyla.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ahmet
Ben seni etiketlediğini fark etmemiştim sori. Fakat türknetten memnun kalan nadir kişilerden birisin gördüğüm kadarıyla.
Altyapı ile ilgiliya benim şahsi fikrim bak şuan ki aile evinde turktelekom var bizde ama yan daire de amcam var o turknetli ben geçirdim hatta bizden daha ucuz daha hızlı internet kullanıyor şans meselesi gibi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim dükkanda türknet var kuzenim bağlattı . İnternet efsane yaa genel 50/3-7 arası alıyor . Kuzenlerimde de var 100mbps paketi evde 70 civarı alıyolar onların oraya yeni hastahane yapıldı ondan herhalde. Bizim burada 79mbps alıyor diyor ne alır bilemem ama. Binanın kablolaması yüzünden ayrı kendimize kablo çektik merdivenlerden işte ama int gene çöp

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Bizim dükkanda türknet var kuzenim bağlattı . İnternet efsane yaa genel 50/3-7 arası alıyor . Kuzenlerimde de var 100mbps paketi evde 70 civarı alıyolar onların oraya yeni hastahane yapıldı ondan herhalde. Bizim burada 79mbps alıyor diyor ne alır bilemem ama. Binanın kablolaması yüzünden ayrı kendimize kablo çektik merdivenlerden işte ama int gene çöp
Türknet'in asıl problemi dalgalı olması. Bu da kesinti, ping vesaireye yol açar. Millenicom fiyatlandırması da ucuz ve tamamen dalgalanma olmayan hız veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,552
Üyeler
166,953
Son üye
meliksahb
Top Bottom