TURKNETLİ ARKADAŞLAR KONUYA

behcet

80+
Reaksiyon skoru
20
Kendimi bildim bileli yaklaşık 10 senedir Türksat kablonet kullanıyorduk fakat taşınmamız ve taahhütumüz bitmesiyle birlikte sağlayıcı değiştirme kararı aldık ve buna Turknet olarak karar verdik fakat başvuru yaptıktan sonra VDSL destekli bir modeme ihtiyacımız olduğu bilgisini aldık bende siz değerli Turknet kullanıcısı olan donanım arşivi forum kullanıcılarından yardım almak istedim lütfen sadece bilgi dahilinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim VDSL destekli bir modem tavsiyesi verirseniz sevinirim.

Kendimi bildim bileli yaklaşık 10 senedir Türksat kablonet kullanıyorduk fakat taşınmamız ve taahhütumüz bitmesiyle birlikte sağlayıcı değiştirme kararı aldık ve buna Turknet olarak karar verdik fakat başvuru yaptıktan sonra VDSL destekli bir modeme ihtiyacımız olduğu bilgisini aldık bende siz değerli Turknet kullanıcısı olan donanım arşivi forum kullanıcılarından yardım almak istedim lütfen sadece bilgi dahilinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim VDSL destekli bir modem tavsiyesi verirseniz sevinirim.
Şuan en ucuz ve güzel modem

Vr400

Hem güçlü sinyal hem de stabil kaliteli kesintisiz internet veriyor ben vr300 kullanıyorum çok menmunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz 1000mbit fiberi kullanıyoruz modemi hediye ettiler valla :D

Şuan en ucuz ve güzel modem

Vr400

Hem güçlü sinyal hem de stabil kaliteli kesintisiz internet veriyor ben vr300 kullanıyorum çok menmunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen ne kadar hız alıyorsun acaba bu modemle

Vdsl zaten max 100 verir

Modem 1gbt destekler

İlerde fibere dönersen bu modem fiberide destekliyor her türlü yatırım yapmış olacaksın ben de o amaçla aldım taşınırsam ve gittiğim yerde fiber olursa bidaha uğraşmam

1000 mbps gigafiber paketini kullanıyorum kiralık olarak yanında modem router veriyor.

Vdsl zaten max 100 verir

Modem 1gbt destekler

İlerde fibere dönersen bu modem fiberide destekliyor her türlü yatırım yapmış olacaksın ben de o amaçla aldım taşınırsam ve gittiğim yerde fiber olursa bidaha uğraşmam
İlgilendigin için saol reis muhtemelen dediğin modeli alırım zaten çoğu formda aynı modemi önermisler kafama yattı biraz tuzlu ama bir kere alıyoruz sonuçta
Peki sence bağlamak için gelen ekip kaç günde gelir ve geldikleri zaman modem elimde olmalı mı bilgin var mı acaba

Shankarın verdiği tavsiye gayet iyi , ekipler genelde 1 hafta içerisinde geliyorlar diye biliyorum en kötü , modem sadece fiber kullananlara hediye edilir bu neredeyse bütün ISS lerde aynıdır

Ekipler geldiğinde elimde modem olmalı mı peki
modem kurulumu yaptıracaksanız evet ama bence yaptırmayın çok basit zaten yapması onun dışında gerek yok onlar sadece eve gelecek sinyalleri ayarlayacaklar öyle biliyorum ama modem lazım değil o kesin

Vdsl hizmet alacaksanız; modeminiz hazır olsun. Ekipler iş yoğunluğuna göre gelir.
Vdsl modem alırken 5 ghz destekli, fiber uyumlu ve portların gigabit olmasına dikkat edin. İleride fiber gelirse daha mantıklı olur.
Vr400 alırsanız (v3) olmasına dikkat edin.
Uygun fiyatlı derseniz; H300S
Manuel hız-snr ayarlı derseniz; Keenetic.

Fiberde; aboneliğiniz süresince kullanmanız için size verilir. Abonelik iptalinde geri iade; farklı firmaya geçişte sizde kalıp kullanmaya devam edersiniz. Mülkiyeti ( iptalde geri iade edeceğiniz) yeni firmaya geçer.
Bazı firmalar tarife içinde (dahili); bazı firmalar tarife + kira ( harici) olarak alıyor.
Türknet fiberde; cihaz kirası alınmıyor. ( Ama faturadan bakarsanız; 80 TL, tarifenin içinde) 🤫

Son düzenleme:
Geri