Neler Yeni

Yardım türknet'te sıkıntı mı var

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Hayır bende sorun yok bence ISS suçlamak yerine altyapını suçlamalısın.
Altyapımda bir sorun yok. Turknet'e geçtiğimden beri sadece ben değil çevremdeki Turknet kullananlar da ara ara böyle sorunlar yaşıyor. Modem'i bile değiştim, altyapı suçlamak yerine ISS'e yönelseniz biraz keşke de kendilerini düzeltseler.

NespaY

80+ Silver
Altyapımda bir sorun yok. Turknet'e geçtiğimden beri sadece ben değil çevremdeki Turknet kullananlar da ara ara böyle sorunlar yaşıyor. Modem'i bile değiştim, altyapı suçlamak yerine ISS'e yönelseniz biraz keşke de kendilerini düzeltseler.
Yo sende sorun oluyor diye ISS kötü demek tamamen ağlamaktan başka bir şey değildir benim tanıdıklarımın hepsi Türknet kullanıyor ve hepsi de memnun ISS suçlamak yerine birazcık suçu bulunduğun bölgede ara.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Yo sende sorun oluyor diye ISS kötü demek tamamen ağlamaktan başka bir şey değildir benim tanıdıklarımın hepsi Türknet kullanıyor ve hepsi de memnun ISS suçlamak yerine birazcık suçu bulunduğun bölgede ara.
Aynen dostum öyledir(y) İyi forumlar sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000/1000 altyapı'da Turk Telekom'da internet sorunsuz ama Turknet'de kopmalar ve ani düşüşler yaşanıyor. Buna rağmen ağlayıp ISS'i suçluyormuşum :ROFLMAO: Hemen altyapımı değiştiriyorum.

Cofffee

80+
Farkı bir DNS sunucusuna bağlanmayı deneyin.
Ben türknetin altyapsınındayım hiçbir sorun yok.

1687123790040.png

Download hızın normalin biraz altında sadece
1687123901789.png

Buda bufferbloat testi

Cloudflare DNS sunucularına bağlanmayı deneyin 1.1.1.1 - 1.0.0.1

Son düzenleme:
Top Bottom