Neler Yeni

Türksat İnterneti Nasıldır?

Reindi

80+ Silver
Türksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Türksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?
@FightForHonor reis bu konuyu sana devrediyorum.

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x

Eski kullanıcıyım. Modemi satın aldım aylık para ödemiyorum. Kaldırırmımın önünde fiber geçiyor. TTNET veya Türktelekom dan bence daha iyi. Türknet'i deneyebilirsiniz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hatırlamıyorum ama biz sanırım eskiden modemi satın aldık o konuyu müşteri hizmetlerine sorabilirsin
Bak tarifeler uygun fiyat olarak Ama haberin olsun akıllı sınırsız internet demek saat 19:00 a kadar normal internet hızını alıyorsun sonra hızın belli bir hıza düşüyor mesela 100mbps lik pakette 25mbps ye düşüyor saat 19:00 da bunun dışında bende çok az problem yaşamışımdır

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı varmıdır?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Bulunduğum bölgede 3 ayda 1 internetim gidiyor oda bölgesel sorun oluyor genelde. Onun haricinde gayet güzel internet veriyorlar ben memnunum.

Peki Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı varmıdır?

Türknet.

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Hatırlamıyorum ama biz sanırım eskiden modemi satın aldık o konuyu müşteri hizmetlerine sorabilirsin
Bak tarifeler uygun fiyat olarak Ama haberin olsun akıllı sınırsız internet demek saat 19:00 a kadar normal internet hızını alıyorsun sonra hızın belli bir hıza düşüyor mesela 100mbps lik pakette 25mbps ye düşüyor saat 19:00 da bunun dışında bende çok az problem yaşamışımdır
evt öyle ama ben memnunum 24 mbps den 15 düşüyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Altyapısı varsa al.

TT altyapısı var ise diğer firmalar da dahil hep TT Bey'in keyfini beklersiniz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
evt öyle ama ben memnunum 24 mbps den 15 düşüyor
aynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 tl ye güzel internet kullanıyorum

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
aynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 TL ye güzel internet kullanıyorum
vay bizimde o civarda ama 25mbps

Reindi

80+ Silver
Ya parası neyse verelim alalım modemi kiralama nedir ki be

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
aynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 TL ye güzel internet kullanıyorum
bende kablonet altyapısı olsa kablonet kullanırdım.
nası altyapı getirtirim olm bana 100mbps güzel bişi lazım. telekoma bu sabah onaylanan fiber başvurusu 1 saat önce falan reddettiler. fazla dilekçe yok insanların istediğinin kanıtı falan yok diye. superonline yıllık planlamasını yapmasını bekliyoruz kablonet nasıl ? gelir mi ki. bi 300-350 metre ileride.
Mesaj otomatik birleştirildi:

has. youtube yavaşladı lan telekom tamam büyü yapma büyü yapma alo. bu mesaj gittiği an internet gelmiş demek

@FightForHonor aga noluyo lan 20mbps oldu bu. bi dışarı bakıp gelicem bekle telekom mu geldi acaba

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bende kablonet altyapısı olsa kablonet kullanırdım.
nası altyapı getirtirim olm bana 100mbps güzel bişi lazım. telekoma bu sabah onaylanan fiber başvurusu 1 saat önce falan reddettiler. fazla dilekçe yok insanların istediğinin kanıtı falan yok diye. superonline yıllık planlamasını yapmasını bekliyoruz kablonet nasıl ? gelir mi ki. bi 300-350 metre ileride.

has. youtube yavaşladı lan telekom tamam büyü yapma büyü yapma alo. bu mesaj gittiği an internet gelmiş demek

@FightForHonor aga noluyo lan 20mbps oldu bu. bi dışarı bakıp gelicem bekle telekom mu geldi acaba
bir tt ajanı nasıl kablonet tercih ederim der !

Top Bottom