@FightForHonor reis bu konuyu sana devrediyorum.Türksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?
Türksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?
Hatırlamıyorum ama biz sanırım eskiden modemi satın aldık o konuyu müşteri hizmetlerine sorabilirsinTürksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?
Türksat interneti almayı düşünüyorum.(Kablonet) İnternet almak istersek Docsis 3.0 destekleyen modem istiyorlar Türksat cihaz satmayı bırakmış sadece kiralama yapıyormuş Cihaz önerebilir misiniz? Ayrıca siz modemi kiraladınız mı?
Peki Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı varmıdır?
evt öyle ama ben memnunum 24 mbps den 15 düşüyorHatırlamıyorum ama biz sanırım eskiden modemi satın aldık o konuyu müşteri hizmetlerine sorabilirsin
Bak tarifeler uygun fiyat olarak Ama haberin olsun akıllı sınırsız internet demek saat 19:00 a kadar normal internet hızını alıyorsun sonra hızın belli bir hıza düşüyor mesela 100mbps lik pakette 25mbps ye düşüyor saat 19:00 da bunun dışında bende çok az problem yaşamışımdır
aynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 tl ye güzel internet kullanıyorumevt öyle ama ben memnunum 24 mbps den 15 düşüyor
vay bizimde o civarda ama 25mbpsaynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 TL ye güzel internet kullanıyorum
bende kablonet altyapısı olsa kablonet kullanırdım.aynen bende gayet memnunum internetim gayet stabil hem 100mbit internet oyun falan indireceğim zaman 2 3 saatte iniyor akşam oyun indirmiyorum bence 88 TL ye güzel internet kullanıyorum
bir tt ajanı nasıl kablonet tercih ederim der !bende kablonet altyapısı olsa kablonet kullanırdım.
nası altyapı getirtirim olm bana 100mbps güzel bişi lazım. telekoma bu sabah onaylanan fiber başvurusu 1 saat önce falan reddettiler. fazla dilekçe yok insanların istediğinin kanıtı falan yok diye. superonline yıllık planlamasını yapmasını bekliyoruz kablonet nasıl ? gelir mi ki. bi 300-350 metre ileride.
Mesaj otomatik birleştirildi:
has. youtube yavaşladı lan telekom tamam büyü yapma büyü yapma alo. bu mesaj gittiği an internet gelmiş demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
@FightForHonor aga noluyo lan 20mbps oldu bu. bi dışarı bakıp gelicem bekle telekom mu geldi acaba