Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
Yeni internete geçiş yapıcam Türksat Kablonet iyi midir??
90 tl ye 100mbps lik paketler var aslında.Bende 99TL lik paketten var. Akşam 7'ye kadar sabit 49mbps alıyorum. Akşam 7'den Gece 12'ye kadar 19mbps.
Yani hız düşmesi hiç olmuyor. Sabit.
ben de kablonet kullanıyorum ama sabit alamıyorum internet hızını acaba neden olabilirBende 99TL lik paketten var. Akşam 7'ye kadar sabit 49mbps alıyorum. Akşam 7'den Gece 12'ye kadar 19mbps.
Yani hız düşmesi hiç olmuyor. Sabit.
Hangi paketi kullanıyorsun ve wi-fi ile mi bağlısın?ben de kablonet kullanıyorum ama sabit alamıyorum internet hızını acaba neden olabilir
O konuda bilgim yok. Belki altyapıdan kaynaklanıyordur.ben de kablonet kullanıyorum ama sabit alamıyorum internet hızını acaba neden olabilir
akıllı sınırsız 50 mbps ve evet wi-fi ile bağlıyımHangi paketi kullanıyorsun ve wi-fi ile mi bağlısın?
Wi-fi ise olabilir çünkü verdikleri modemlerin wi-fi performansı hiç iyi değil.akıllı sınırsız 50 mbps ve evet wi-fi ile bağlıyım
https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwj-3_WKkJvuAhXm-SoKHdvhBjQQ8gII1gQ şunla da çözülür müWi-fi ise olabilir çünkü verdikleri modemlerin wi-fi performansı hiç iyi değil.
Ben keenetic extra alacağım öyle çözmeyi planlıyorum.
Bu wi-fi ile bağlanıyor modeme ethernet ile bağlanan bir router öneririm.
yani direkt daha iyi sinyal dağıtması amacıylaBu wi-fi ile bağlanıyor modeme ethernet ile bağlanan bir router öneririm.
Hocam ben de Türksat Kablonet kullanıyorum. Nerede kesinti yapıldı?(Bugünkü kesinti dışında![]()
)
İzmir'de sıkıntı var şuan. Benim oturduğum bölgede.Hocam ben de Türksat Kablonet kullanıyorum. Nerede kesinti yapıldı?