Neler Yeni

TürkTelekom rezaleti!

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar Ekim'den beri internetimizin sorunlarıyla uğraşıyoruz.Kimse bağlı değilken ping mi dersin.Ara ara bağlantının gitmesi mi dersin.İşte bizim altyapımız adsl 16 mbpslik paket kullanıyoruz her müşteri hizmetlerine bakan kişi farklı farklı şey söylüyor birisi diyor ki modemden kaynaklı modemi değiştirdiğinizde 24 mbps dowload 5 upload alıcaksınız dedi(adsl2+) değiştirdik yok yine aynı.Ekim'de alt yapı yükseltmeye başladılar tamam anlarımda bu çalışmalarınız niye bizim burada yok?Alt yapı yükseltme talebi oluşturmuşuz tam 7-8 kez ekiplerimiz yükseltmek için çalışıyorlar falan filan diyorlar.Yetkili kişinin iletişime geçmesini istedim geçti fakat yine bir gelişme olmadı internette.Ne 16 mbps paket 15 alt yapı sağlıyor bizim evimize gelen hız 13 fakat ben 9 mbps dowload alıyorum upload 4 olması gerekiyorken 0.6 alıyorum nasıl çözümü olacak bunun bıktım artık!

Biraz daha bekleyin, yoğunluktan dolayı çözemiyor olabilirler. Eğer sonuç alamazsanız THH'ye, o da işlemezse CİMER'e şikayet edin.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Ekim'den beri internetimizin sorunlarıyla uğraşıyoruz.Kimse bağlı değilken ping mi dersin.Ara ara bağlantının gitmesi mi dersin.İşte bizim altyapımız adsl 16 mbpslik paket kullanıyoruz her müşteri hizmetlerine bakan kişi farklı farklı şey söylüyor birisi diyor ki modemden kaynaklı modemi değiştirdiğinizde 24 mbps dowload 5 upload alıcaksınız dedi(adsl2+) değiştirdik yok yine aynı.Ekim'de alt yapı yükseltmeye başladılar tamam anlarımda bu çalışmalarınız niye bizim burada yok?Alt yapı yükseltme talebi oluşturmuşuz tam 7-8 kez ekiplerimiz yükseltmek için çalışıyorlar falan filan diyorlar.Yetkili kişinin iletişime geçmesini istedim geçti fakat yine bir gelişme olmadı internette.Ne 16 mbps paket 15 alt yapı sağlıyor bizim evimize gelen hız 13 fakat ben 9 mbps dowload alıyorum upload 4 olması gerekiyorken 0.6 alıyorum nasıl çözümü olacak bunun bıktım artık!
EHEHEHHEH 1 ay sonra millenicom geççem darısı başına :D xd

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha bekleyin, yoğunluktan dolayı çözemiyor olabilirler. Eğer sonuç alamazsanız THH'ye, o da işlemezse CİMER'e şikayet edin.
3-4 aydır bekliyorum artık bıktım başka firmaya geçmek istiyorum cayma bedeli var alt yapı tt olduğu için hız 15 hepsinde

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Bizim evde 1 haftadır internet yoktu. Kablo kırıldı diye bizi 1 haftadır bekletiyorlarmış :D müşteri hizmetleri rezil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Altyapın iyi mi önemli olan o
4 ay oldu kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Çok nadir 2 defa akşam saatlerinde ping artması oldu oyundan çık gir yaptım düzeldi.
1 defa de port ekleme işleminden dolayı 7-8 saat gitti net o kadar.
ayrıca adsl de bekledigin degerleri alamaman normal bende de öyleydi
12 ye 1 paketinden
6 ya 0,4 alıyordum
24 e 6 paketinden(vdsl)
23 e 5,7 alıyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Cimer şu sıralar kolay kolay dönüş yapmayabilir.
Verdiğim adrese yazarsanız gün içerisinde veya yarın sizi ararlar.
Tamam mail atıyorum umarım artık alt yapımızı adsl değilde fiber veya vdsl yaparlar.TÜRKTELEKOM mu o attığın mail

Top Bottom