Şuan next 4k tv stick kullanıyorum 2 yıl kadar önce falan almıştım sanırım. Cihaz iyice kasmaya donmaya başladı yeni tv box mu alsam diye düşünüyorum. Aslında apple tv düşünüyodum ama çok pahalı geldi daha uyguna güzel çalışan öneriniz varmı?
Hiremco google lisansları var mı? Uydu alıcısını kullanıyorum, ama box tarafında pek güven vermiyorlar.Aktif olarak Hiremco X6 Pro kullanıyorum, tavsiye ederim
dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmüBu arada stick almayın %80 ısınıp saçmalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiremco google lisansları var mı? Uydu alıcısını kullanıyorum, ama box tarafında pek güven vermiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun da özellikleri iyi duruyor alınabilir gibi.
![]()
RockTek GT1-AI Yapay Zeka Android TV Box
RockTek GT1-AI Yapay Zeka Android TV Box, 4K çözünürlük, Dolby , HDR10+, Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.2 teknolojileriyle üstün performans sunar. Google TV 14 desteğiyle kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi sağlar. Android Widevine L1 Lisansı.www.hiremco.com.tr
Nova 2 yi alın tavsiye ediyorum. Aktif kullanıyorum NeXT son güncelleme sonrası bende Wifi kopma sorunu oluştu çözemediler de . Dreamstar sei robotics ürünü kalitesi nextden iyidirdreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmü
Zaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa nova2 alıp geçeyimmiNova 2 yi alın tavsiye ediyorum. Aktif kullanıyorum NeXT son güncelleme sonrası bende Wifi kopma sorunu oluştu çözemediler de . Dreamstar sei robotics ürünü kalitesi nextden iyidir
Yok bence nova 2 yeterliZaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa nova2 alıp geçeyimmi
Bence Apple TV+ gerek yok, iyi ürün ama pahalı.dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmü
Yok bence nova 2 yeterli
peki nova2 mi xiamoi mi box 3 müBence Apple TV+ gerek yok, iyi ürün ama pahalı.
Alacaksanız HB üzerinden alın.