daha detaylı anlatır mısın ?telefonla televizyona bağlandık dizi izliyorduk fakat böle şeyler oluyor hem ekranda hem seste nasıl düzeltirim acil yardım lazım please Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kablo bozuk olabilir yedek kablo var mı?telefonla televizyona bağlandık dizi izliyorduk fakat böle şeyler oluyor hem ekranda hem seste nasıl düzeltirim acil yardım lazım please Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kablo ile mi bağladınız?telefonla televizyona bağlandık dizi izliyorduk fakat böle şeyler oluyor hem ekranda hem seste nasıl düzeltirim acil yardım lazım please Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hayır hayır direk kablosuz projeksiyon varya telefonlarda kablosuz olarak bağladık izliyoruz fakat arada seste cızırtılar ve görüntüde böyle şeyler oluyorKablo ile mi bağladınız?
daha detaylı anlatabileceğim bir şey yok knk telefonla kablosuz olarak bağlandık tvye açtık diziyi ama böle cızırtı ve görüntüde bozulmalar oluyordaha detaylı anlatır mısın ?
kablosuz'Kablo bozuk olabilir yedek kablo var mı?
Şu dandik 100 liralık ekran yansıtıcılardan kullanıyorsan onlar böyle yapıyor normaldir, çözmenin bildiğim bir yolu yok ben cihazı çöpe attım kullanmıyorumtelefonla televizyona bağlandık dizi izliyorduk fakat böle şeyler oluyor hem ekranda hem seste nasıl düzeltirim acil yardım lazım please Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ekstra bir şey kullanmıyorum telefonda var ekran yansıtıcı özelliği ee tvdede var işte öyle yapıyorum daŞu dandik 100 liralık ekran yansıtıcılardan kullanıyorsan onlar böyle yapıyor normaldir, çözmenin bildiğim bir yolu yok ben cihazı çöpe attım kullanmıyorum![]()
abi herkes makine falan demişte bu kadar büyük bir olay değil aslında sadece telefondan yansıtıyorum (telefonun özelliği kablosuz projeksiyon diye geçiyor) tvdede var açıyorum bağlıyorum kablosuz olarak ama işte böyle yapıyorKullanılan bant yoğun trafikte olabilir. Kullanılan bant genişliğine göre o bantta yayım yapan veya alan cihazları kapatın.
İkinci Bi ihtimalde projeksyon makineniz bozuk olabilir.
Umarım ilk seçenektir.
Her cihazın yayın kabiliyeti aynı olmayabilir. Bu yüzden makinede de sorun olabilir diyoruz aslında.ekstra bir şey kullanmıyorum telefonda var ekran yansıtıcı özelliği ee tvdede var işte öyle yapıyorum da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abi herkes makine falan demişte bu kadar büyük bir olay değil aslında sadece telefondan yansıtıyorum (telefonun özelliği kablosuz projeksiyon diye geçiyor) tvdede var açıyorum bağlıyorum kablosuz olarak ama işte böyle yapıyor