Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Binanın temelini yıktılar ne oldu? Bak teker teker yıkılıyor devam...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bir kaçıyla konuşmuşluğun oyunlara falan girmişliğim var yayınlarında falan takıldım. Şuan onlara yazdım fotoğrafları atıp hiç birisi cevap vermedi. Bekliyorum muhtemelen söverim cevap verirlerse
Umutlanma kardeşim boşuna hiçbiri cevap vermeyecek.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Vericekler eminim samimiyiz baya çünkü.
Şöyle 200 300 tane falan küfür hazırlıcam masaüstünde metin belgesi yapıp cevap verdiği gibi kopyala yapıştır yapıcam. İçim rahatlasın biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir olayda artık samimiyet sözcüğü bence bi ti fazla oldu hocam arada kontrol edin engel yemiş misiniz diye.
Bakıyorum girmediler birisi spotify dinliyor onu takip ediyorum diğer 2 si kayıp

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Geçmiş olsun hocam,ayıptır söylemesi siz ne kadar kaptırdınız ?
Teşekkür ederim hocam, miktar vermesem olur mu? O zamanki 1 aylık maaşımın tamamından biraz daha fazlasıydı diyeyim.
Hesapta o kadar vardı, o kadarını çaldılar. 50.000 TL olsa belki 50.000'ini de çalacaklardı.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dünya devleri? Bu olay tek trde olmuyor dostum üzerine yoğun baskı olur ise twich bile olayı ele alır .
Anlatmak istediğim o değil alacakları cezanın büyüklüğü. Suç her yerde suçtur. Ama ceza durumu farklı Türkiye'de ceza durumu iyi değil. Onu demek istiyorum. Diğer ülkelerde belki mal varlığına bile el koyulabilir ama burada çok büyük bir ceza alacaklarını sanmıyorum.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Anlatmak istediğim o değil alacakları cezanın büyüklüğü. Suç her yerde suçtur. Ama ceza durumu farklı Türkiye'de ceza durumu iyi değil. Onu demek istiyorum. Diğer ülkelerde belki mal varlığına bile el koyulabilir ama burada çok büyük bir ceza alacaklarını sanmıyorum.
Hepimiz görücez usta ama bana hak vereceksin :)

Top Bottom