Twitch Twicht kara para.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım sinirlendim ya.
Hepsi de yok kontrol etmem yok bilmem diyor.
Arkadaşım biliceksin.
Ne giriyor ne çıkıyor biliceksiz.
Böyle para kazanıcaksanız kazanmayın.
Para takibi oldukça önemlidir.
SDorumsuzluk bu kimsenin suçu değil Legoo beyefendi bir zamhmet kontrol edicek paşa paşa.

Arkadaşım sinirlendim ya.
Hepsi de yok kontrol etmem yok bilmem diyor.
Arkadaşım biliceksin.
Ne giriyor ne çıkıyor biliceksiz.
Böyle para kazanıcaksanız kazanmayın.
Para takibi oldukça önemlidir.
SDorumsuzluk bu kimsenin suçu değil Legoo beyefendi bir zamhmet kontrol edicek paşa paşa.
Kontrol etmediklerine inanıyor musun cidden? Her akşam hesaplarındaki paraları öpüp koklayarak yattıklarına eminim. Her kuruşun bilincindeler, safa yatıyorlar.

ben şahsen inandım ve onun adına üzüldüm. Çünkü yabancı yerlerde 5 tane video izleyerek 300 bit kazanbiliyoruz twitchin kendi sitesinde, adam da onunla ilgili sanmıştır. ama bu vidodakiler legal olmadığını bile bile yapmışlar bence: bkz bkz.

Kontrol etmediklerine inanıyor musun cidden? Her akşam hesaplarındaki paraları öpüp koklayarak yattıklarına eminim. Her kuruşun bilincindeler, safa yatıyorlar.
Ne bekliyoruz ki?
Cebimdeki son para ab adımı oku ab diyen ayakkabı numaramdan küçük İQ içeren insanlara bu açıklama fazla bile inanmaları için.

Kartı çalanlar hemde kendine suç ortağı bulmuş oluyo ama şunu anlamadım para kazanması açık olan youtube kanalı satın alıp katıla abone olabilir veya kendine gönderebilir. NFT alabilir kendine dükkan açar dükkandan ürün alabilir.Steam ürünü alabilir.

Lan ben baya illegalmişim ya

ben şahsen inandım ve onun adına üzüldüm. Çünkü yabancı yerlerde 5 tane video izleyerek 300 bit kazanbiliyoruz twitchin kendi sitesinde adam da onunla ilgili sanmıştır. ama bu vidodakiler legal olmadığını bile bile yapmışlar bence: bkz bkz.
Koskoca yayıncı bunu bilmeyecek.
İnandım(!)

Açıklaması bana inandırıcı gelmedi insan böyle bir şey yaparken legal diye araştırır diye düşünüyorum öneren arkadaşı olsada bakar bence.
Ya işte ne desin kardeşim parayı çatır çatır yedik haberimiz vardı diyemez ki böyle profil karartmaya benzemez yargı yolları bi açılsın göreceğiz o zaman.
1635705754950.png

Denk geldiğim bir videosunda inşaatlarda çalıştığını, bu günlere çok zor geldiğini vs anlatıyordu, göründüğü gibi olmamasına üzüldüm :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,953
Üyeler
185,005
Son üye
dfffffdd
Geri