Neler Yeni

Twisted Monitor Almayın Aldırtmayın!

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani hocam o fiyat bandınada çok bir şey beklememek lazım o yüzden değişimi deneyin bence veya ben olsam o bütçeyle 2.El 24" IPS 165hz Asus/MSI/Lenovo falan mobitörleri var e zaten kullanıldıkları için ölü pixel var yokta bilebiliyirsun hatta test edipte alabilirsin genelde yani monitörde pahalı bir şey alınmayacaksa 2.el alınması taraftarıyım ben

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Yani hocam o fiyat bandınada çok bir şey beklememek lazım o yüzden değişimi deneyin bence veya ben olsam o bütçeyle 2.El 24" IPS 165hz Asus/MSI/Lenovo falan mobitörleri var e zaten kullanıldıkları için ölü pixel var yokta bilebiliyirsun hatta test edipte alabilirsin genelde yani monitörde pahalı bir şey alınmayacaksa 2.el alınması taraftarıyım ben
beklememek lazım ama ekranımda 60 civarı noktaların yanıp sönmesinide beklememek lazım dediklerinizi yapacağım yine devam ederse diyecek bir şeyim yok.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Burak
Almamak icin en iyi neden asagidadir.

1731495014203.png

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Bir şey fark ettim beyaz renk olunca falan gösteriyor gri tonlarınıda gösteriyor siyah ekran açılınca yıldız gibi hepsi ortaya çıkıyor böyle bir ihtimal varmı bir ledin her rengi gösterememesi falan.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
beklememek lazım ama ekranımda 60 civarı noktaların yanıp sönmesinide beklememek lazım dediklerinizi yapacağım yine devam ederse diyecek bir şeyim yok.
Hocam zaten 60 pixel gelebilir demedim orda sadece bu fiyata Asus gibi kaliteli bir monitör almayacağınızı Sıfır alacaksanız bu fiyata anca böyle bir ürün (marka olarak pixel anlamında demdim yine yanlış anlamayın) alabilirsiniz demek istedim yani iade ederseniz sıfır kaliteli bir monitör bu fiyata alamazsınız bu yüzden 2.el Asus gibi 165hz IPS monitör almanızın daha iyi olacağını söylemeye çalıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey fark ettim beyaz renk olunca falan gösteriyor gri tonlarınıda gösteriyor siyah ekran açılınca yıldız gibi hepsi ortaya çıkıyor böyle bir ihtimal varmı bir ledin her rengi gösterememesi falan.
Evet hocam zaten ölü pixel genelde renge bağlı yani mesela siyahta gözüküp mavide sorun olmayabiliyor ama kesinlikle bu monitör değişilmesi veya iade edilmesi gerekiyor bu kadarı çok fazla en fazla 2 tanesini görmezden gelebilir insan oda çok küçükse

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Hocam zaten 60 pixel gelebilir demedim orda sadece bu fiyata Asus gibi kaliteli bir monitör almayacağınızı Sıfır alacaksanız bu fiyata anca böyle bir ürün (marka olarak pixel anlamında demdim yine yanlış anlamayın) alabilirsiniz demek istedim yani iade ederseniz sıfır kaliteli bir monitör bu fiyata alamazsınız bu yüzden 2.el Asus gibi 165hz IPS monitör almanızın daha iyi olacağını söylemeye çalıştım

Evet hocam zaten ölü pixel genelde renge bağlı yani mesela siyahta gözüküp mavide sorun olmayabiliyor ama kesinlikle bu monitör değişilmesi veya iade edilmesi gerekiyor bu kadarı çok fazla en fazla 2 tanesini görmezden gelebilir insan oda çok küçükse
Anladım Dediğinizi. Ama sanırım değişim talep edeceğim yorumlar gayet iyidi çünkü görüntüde güzel bu pikseller dışında hz yüksek bu yüzden değişim talep edicem gibi.

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Yeni Gelişme : Bilgisayar açıkken kabloları bir yokliyim dedim monitöre takılı olan böyle bir cızz etti ekran gitti bilgisayarı kapattım güç düğmesinden bilgisayar kapalıyken kabloları falan hepsini yokladım ondan sonra açtım yine cızz sesi yine görüntü yok yine kapattım ondan sonra şükür geldi ama bu seferde sürekli görüntü gidip geliyor. Ne oluyor bu bilgisayara bi tane monitör ne yaptı bu bilgisayara. Aydınlatın beni.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
az gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
Twisted minds sana rolls royce deneyimi yaşatmak istemiş, niye sinirlendin ki :blushy:
1731517842651.png

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Twisted minds sana rolls royce deneyimi yaşatmak istemiş, niye sinirlendin ki :blushy:
Alıntıyı görüntüle
şu an ekranda gidip geliyor ben eski tüplü kare monitörüme geçicem galiba.

Şu An monitör benden çok göz kırpıyor kullanılacak gibi değil.Ekran Kartımdada Hiç Bir şey yok kafayı yiyecem.

Son düzenleme:
Top Bottom