Neler Yeni

Twitch Bit Hırsızlığı Yapan Kişiler Tüm Liste

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Elraen abimiz kral yok listede adam adam
ekibindeki eleman var elraen ne alaka :D elraenin bit hırsızlığına ihtiyacı yokki bir yılda milyon dolarlar kazansan böyle bir şeye uzanır mısın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu elemanların hala en çok izlenenlerden olması bizim aslında çoğu şeyi hakettiğimizi gösteriyor.

WhoCares

80+ Gold
kimileri bit bastırır kimileri twitch prime bastırır anlamazsınız sonra dersiniz ki bunlar çok izleniyor kral adamlar diye :kekw::kekw:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,084
İsim
Lokman Doğan
Bu bit çalma olayi tam olarak neydi duymuştum ama incelemedim özet geçicek var mı

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

Silinsin

80+ Silver
Easter Gamers da dava açmıştı güya, sonuçlanana kadar açıklama yapmayacağım diye geçiştirdi. Siyasette bile var bu, tepedeki nasıl bir psikolojiyle yönettiyse artık halk da buna alışıp sesini çıkarmıyor. Hırsızlığa alışmışız çünkü özendirilmiş bir davranış gibi geliyor bana.
O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlar :D bir insan nasıl farketmez hesabına giren o kadar parayı. Ve bir firma nasıl ortaklık yapar bu olaya karışan biriyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlar :D bir insan nasıl farketmez hesabına giren o kadar parayı.
Harbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
çınardan beklemezdim
zamanında 100 200 izlenirken pubg yayınları açıyordu o zamanlar düzenli izliyordum

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

Gladios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit Ş.
Bu bit çalma olayi tam olarak neydi duymuştum ama incelemedim özet geçicek var mı
Yaklaşık 2 sene önce hackerlar Twitch’in bir açığını buluyor. Buldukları açık (bug) sayesinde çalıntı kredi kartlarına erişim sağlayabiliyorlardı. Bu açığı bulan kişiler de Twitch Türkiye’deki bazı (listedeki) yayıncılarla anlaşmaya başladı. Bu anlaşmada hem onlar kendilerine çalıntı kredi kartlarıyla bit atacaklardı, çalıntı paranın belirli bir kısmını da hackerlara vereceklerdi. Bu sayede her iki tarafta bu dolandırıcılıktan kara para aklamış olacaktı. Ardından olay 1 sene önce bazı kişiler tarafından fark edilince birçok yayıncıya “Dolandırıcılık” suçundan soruşturma başlatıldı.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Tolunay Ören, cNed, 2XCIV gibi yayıncıların hâla izlenmesi ilginç.
Easter, atakan, tolunay kötü olmuş. En azından bi pQueen çıksaydı da linç etseydik .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

nightowlstw var olaylara karışınca apar topar kapatmıs kanalı fifa yayınları yapardı izlerdim hep isimden tanıdım direkt vay be
Ah be abi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom