Twitch Bit Hırsızlığı Yapan Kişiler Tüm Liste

Elraen abimiz kral yok listede adam adam
ekibindeki eleman var elraen ne alaka :D elraenin bit hırsızlığına ihtiyacı yokki bir yılda milyon dolarlar kazansan böyle bir şeye uzanır mısın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu elemanların hala en çok izlenenlerden olması bizim aslında çoğu şeyi hakettiğimizi gösteriyor.

kimileri bit bastırır kimileri twitch prime bastırır anlamazsınız sonra dersiniz ki bunlar çok izleniyor kral adamlar diye :kekw::kekw:

Bu bit çalma olayi tam olarak neydi duymuştum ama incelemedim özet geçicek var mı

Easter Gamers da dava açmıştı güya, sonuçlanana kadar açıklama yapmayacağım diye geçiştirdi. Siyasette bile var bu, tepedeki nasıl bir psikolojiyle yönettiyse artık halk da buna alışıp sesini çıkarmıyor. Hırsızlığa alışmışız çünkü özendirilmiş bir davranış gibi geliyor bana.
O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlar :D bir insan nasıl farketmez hesabına giren o kadar parayı. Ve bir firma nasıl ortaklık yapar bu olaya karışan biriyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlar :D bir insan nasıl farketmez hesabına giren o kadar parayı.
Harbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.

Harbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.
Ben o olaydan beri dikkat ederek oradan hiç alışveriş yapmadım ama hala devam ediyorlar ortaklık yapmaya bir firma kimi partner seçtiğine dikkat etmeli.

çınardan beklemezdim
zamanında 100 200 izlenirken pubg yayınları açıyordu o zamanlar düzenli izliyordum

youtubeda "Order" isimli kanal hala bu konu hakkinda konusmaya ve elestirmeye devam ediyor. birilerinin bunlari unutmaması ve baskalarina unutturmamasini görmek güzel 🙂

Bu bit çalma olayi tam olarak neydi duymuştum ama incelemedim özet geçicek var mı
Yaklaşık 2 sene önce hackerlar Twitch’in bir açığını buluyor. Buldukları açık (bug) sayesinde çalıntı kredi kartlarına erişim sağlayabiliyorlardı. Bu açığı bulan kişiler de Twitch Türkiye’deki bazı (listedeki) yayıncılarla anlaşmaya başladı. Bu anlaşmada hem onlar kendilerine çalıntı kredi kartlarıyla bit atacaklardı, çalıntı paranın belirli bir kısmını da hackerlara vereceklerdi. Bu sayede her iki tarafta bu dolandırıcılıktan kara para aklamış olacaktı. Ardından olay 1 sene önce bazı kişiler tarafından fark edilince birçok yayıncıya “Dolandırıcılık” suçundan soruşturma başlatıldı.

Tolunay Ören, cNed, 2XCIV gibi yayıncıların hâla izlenmesi ilginç.
Easter, atakan, tolunay kötü olmuş. En azından bi pQueen çıksaydı da linç etseydik .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nightowlstw var olaylara karışınca apar topar kapatmıs kanalı fifa yayınları yapardı izlerdim hep isimden tanıdım direkt vay be
Ah be abi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,630
Üyeler
183,862
Son üye
Selcuk7765
Geri