ekibindeki eleman var elraen ne alakaElraen abimiz kral yok listede adam adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu elemanların hala en çok izlenenlerden olması bizim aslında çoğu şeyi hakettiğimizi gösteriyor.
ekibindeki eleman var elraen ne alakaElraen abimiz kral yok listede adam adam
civciv yapmıs mı lan vay anasını![]()
Twitch Bit Hırsızlığı - Tam Liste Yayıncılar
docs.google.com
Tolunay Ören, cNed, 2XCIV gibi yayıncıların hâla izlenmesi ilginç.
O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlarEaster Gamers da dava açmıştı güya, sonuçlanana kadar açıklama yapmayacağım diye geçiştirdi. Siyasette bile var bu, tepedeki nasıl bir psikolojiyle yönettiyse artık halk da buna alışıp sesini çıkarmıyor. Hırsızlığa alışmışız çünkü özendirilmiş bir davranış gibi geliyor bana.
Harbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.O adamla ortaklık yapıyor diye gaming gen tr den hiç bir ürün almıyorum sonra nesi var oranın diyorlarbir insan nasıl farketmez hesabına giren o kadar parayı.
sdfhjömbasjfömnds bfsdfsfdHarbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.
Ben o olaydan beri dikkat ederek oradan hiç alışveriş yapmadım ama hala devam ediyorlar ortaklık yapmaya bir firma kimi partner seçtiğine dikkat etmeli.Harbiden Tosla bile 40 kuruşluk Tosback'in bildirimini yolluyor adamlar kaç bin dolarlık parayı fark etmiyorlar.
nightowlstw var olaylara karışınca apar topar kapatmıs kanalı fifa yayınları yapardı izlerdim hep isimden tanıdım direkt vay becivciv yapmıs mı lan vay anasını
Yaklaşık 2 sene önce hackerlar Twitch’in bir açığını buluyor. Buldukları açık (bug) sayesinde çalıntı kredi kartlarına erişim sağlayabiliyorlardı. Bu açığı bulan kişiler de Twitch Türkiye’deki bazı (listedeki) yayıncılarla anlaşmaya başladı. Bu anlaşmada hem onlar kendilerine çalıntı kredi kartlarıyla bit atacaklardı, çalıntı paranın belirli bir kısmını da hackerlara vereceklerdi. Bu sayede her iki tarafta bu dolandırıcılıktan kara para aklamış olacaktı. Ardından olay 1 sene önce bazı kişiler tarafından fark edilince birçok yayıncıya “Dolandırıcılık” suçundan soruşturma başlatıldı.Bu bit çalma olayi tam olarak neydi duymuştum ama incelemedim özet geçicek var mı
Easter, atakan, tolunay kötü olmuş. En azından bi pQueen çıksaydı da linç etseydik .d![]()
Twitch Bit Hırsızlığı - Tam Liste Yayıncılar
docs.google.com
Tolunay Ören, cNed, 2XCIV gibi yayıncıların hâla izlenmesi ilginç.
Ah be abi..nightowlstw var olaylara karışınca apar topar kapatmıs kanalı fifa yayınları yapardı izlerdim hep isimden tanıdım direkt vay be