Neler Yeni

Twitch Bit Hırsızlığı Yapan Kişiler Tüm Liste

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Tolunay Ören, cNed, 2XCIV gibi yayıncıların hâla izlenmesi ilginç.
Tolunay Ören konu hakkında açıklama yapmıştı diye biliyorum.
2 ay kadar bir süreydi galiba (yanlış hatırlıyor olabilirim süreyi) yapmış fakat sonradan bunun çalıntı kredi kartı olayıyla alakalı olduğunu öğrenince ona teklif eden kişiye parayı (daha fazlası da olabilir) geri gönderip bir daha yapmadım demişti diye hatırlıyorum.

2XCIV'in yaptığını ilk defa senden duydum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Gladios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit Ş.
Tolunay Ören konu hakkında açıklama yapmıştı diye biliyorum.
2 ay kadar bir süreydi galiba (yanlış hatırlıyor olabilirim süreyi) yapmış fakat sonradan bunun çalıntı kredi kartı olayıyla alakalı olduğunu öğrenince ona teklif eden kişiye parayı (daha fazlası da olabilir) geri gönderip bir daha yapmadım demişti diye hatırlıyorum.

2XCIV'in yaptığını ilk defa senden duydum.
Farklı bir yayıncıyla karıştırmışım pardon. 👍🏻

dalla13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen yalçın
Olayın Twitch bug'ı ile alakası yok.

Bildiğin internette dolaşan kredi kartlarını plati.ru sitesinden bit alarak yapılan bir olay. Bunu yayıncı yapmıyor. Senin benim gibi adamlar yayıncılsrın adreslerini vererek sınır kadar bağışta bulundurtuyor.

Olayın içinde iki taraf yok aslında. 4 taraf var.

Kredi kartı sahibi
Bu kredi kartından bit satan kişiler
Bu bitleri nakite çeviren kişiler(yayıncılar ile anlaşanlar)
Yayıncılar.

Bu işleri anlamamak için ya işin içinde olmak, yada ileri derece sal*k olmak gerekli. Türk milleti olarak sal*k değiliz ama çok safız maalesef.

İnsan dükkanına giren çıkanı bilir. Cebinde aynı şekilde. Sen 100k kazanırken 110k kazanırsan bunu farketmezsin ama 20k kazanırken 150 k kazanmaya başlayınca kusura bakmayında bunu farkedersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla da halen yapılabiliyor. Son durumunu bilmiyorum. Twitch bu konuda bir önlem almadı çünkü tüm süreç ( Twitch üzerinde ilerleyen) tamamen yasal ve kurallara uygun.
kanka bence site adını silermisin gene bit işleri patladı site sağda solda çok bilinmiyor bazıları yapmasın burayı görüp.

Top Bottom